Så mange neglelakker...

Elastikstiletter fra Friis og Co.

111
For nyligt savlede jeg over et par pink stiletter med elastikremme fra Zara, og da jeg bladrer gennem denne måneds Bazar falder jeg over et yderst vellignende par fra Friis og Co – dog en smule billigere og med en lavere hæl.

Og så er det, jeg tænker, at hvis både Zara og Friis og Co. har produceret ens-udseende sko, så må det da være en kopi af en catwalk-sko, men jeg kan umiddelbart ikke komme i tanke om nogen. Er der nogen, der har et bud?

(billeder fra Bazar nr. 5 maj 2009)

18 kommentarer

 • Dide

  Jeg har ingen bud, men ved at Pieces også har lavet et par elastikstilletter 🙂 De har dog meget dårlig pasform – i hvertfald på min fod!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også kigget en del på stilletter med elastikremme. Så det fedeste par i New York fra Cloe tror jeg nok.
  Men jeg skrev bare for at spørge dig om du måske har lyst til at kigge forbi min (nye) blog som jeg har lavet med en veninde? Vi har ikke skrevet så meget derinde, men ellers kan du kigge om et par dage eller noget? (: http://www.untilwedrop.blogspot.com
  *>>Solvej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet! Måske alle highstreet-mærkerne synkrontænker skodesign? Eller er det en catwalk-rip off, som vi bare ikke har spottet endnu?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Solvej: Self. kigger jeg forbi jeres blog 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har set catwalk-versionen, men kan simpelthen ikke huske, hvor de var fra. De er med i en fotoserie i det nye Cover, i den der fantastiske koboltblå farve, der bare skriger af attention. De er så smukke.
  Ved du, hvor Friis & Co. udgaverne forhandles? Man skulle da være et skarn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du huske hvad de fra Friis & Co koster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Maria (:
  Ved du hvor høje stilletterne fra Zara og Friis & Co er?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Anne-Sofie: Jeg har ikke købt denne måneds cover – er der nogen, der kan lure det for mig? En PR-ansvarlig fra Friis har givet dog givet mig besked om, at skoene er totalt udsolgt allerede 🙁
  @LostInHerDreams: De koster 399 kr.
  @Maria: Jeg ved ikke, hvor høje dem fra Friis er, men dem fra Zara var ret høje, 10-12 cm vil jeg tro.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  hej maria.. de er kopier af en sergio rossi sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bite me, jeg havde set forkert – dem i bladet er dem fra Zara. Der var et andet par sko, der var fra Nicholas Kirkwood, jeg troede, det var dem. Hm. Så kan jeg desværre ikke hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @anonym: Tusind tak for det – mystery solved 🙂
  @Anne-Sofie: Nå, øv. Men vi har jo fået svaret i en tidligere kommentar, så no worries 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville også lige sige Sergio Rossi ligesom anonym, og så tilføje at Balmain også har lavet nogle lignende denne sæson med krydsende elastikker foran, dem har jeg dog kun set i sort…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ok, du ligger inde med et link? Ellers er det nok noget, man hurtigt kan Google sig til…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep, http://eluxury.com/estore/browse/product_detail.jsp?id=12185794
  Men nu hvor jeg ser dem igen, minder de nok ikke så meget om de andre, de er de lidt anderledes end jeg huskede dem. Min hukommelse er vist ikke, hvad den har været… Der er nemlig færre, men bredere stropper end på de andre elastiksandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, helt ligner de ikke, men konceptet er da det samme…Tak for link!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen.
  Jeg spottede den pink version i Friis&Company i Købmagergade igår – de hang i hvert fald i vinduet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tippet! Jeg tjekker det ud på tirsdag, der skal jeg nemlig til blogger-arrangement i forretningen 😛
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Fattig, Bloggerella og Mie fra Fashionnovas. Mmmm, mad og drinks… De pink elastikstiletter, jeg har blogget om, var desværre udsolgt i min størrelse 🙁 Men jeg fik købt en par cool bikerboots, som alle […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange neglelakker...