Pink Louboutins

Et forsinket påskeæg

I starten af april modtog jeg et fint gækkebrev, og jeg var ikke i tvivl om, hvem der var afsenderen. Hr. kæreste er vist den eneste, jeg kender, som sender breve – I ved, sådan nogle af papir med frimærker på, som man skal smide i sådan nogle røde bokse, der hedder postkasser!

Og selvom jeg først venligt, og som tiden gik, mere tøsefornærmet, mindede ham om, at han skyldte mig et påskeæg, så jeg ikke skyggen af det. Indtil i går aftes, hvor denne lille, fine gaveæske lå på hans bord.
123Lidt nysgerrig rysten af æsken afslørede, at det vist måtte være et meget lille, lydløst påskeæg, men da jeg endelig åbnede æsken, lå de fineste øreringe formet som blækspruttearme!
27For laaaaang tid siden nævnte jeg for ham, at jeg var faldet for sådan et par øreringe (det var vist efter at have set Ditte fortælle om dem), men at han rent faktisk kunne huske det, er jeg ret så imponeret over!

De er absolut mine nye yndlingsøreringe, og historien bag gør dem ikke mindre værdsatte…

5 kommentarer

 • hvorfor husker min kæreste aldrig sådan noget?…hvor er du heldig – de er super fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ham har du opdraget godt eller hvad man nu siger. De er super fine, jeg er selv lidt hooked fingerringene efter, at jeg så dem på Atlantis Home.
  Iøvrigt kan jeg godt li’ at du også ryster pakker – jeg er nemlig selv en pakke-ryster. Det er ligesom sjovere lige at prøve, om man mon kan gætte hvad der er indeni før end man åbner…Det er næsten en sport i min familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Lise: Tak, tak! Jeg kan godt se, at jeg er heldig med sådan en sød kæreste 😛
  @Bloggerella: Ja, jeg ved ikke, hvad man kalder det, men jeg har skam ikke opdraget ham 🙂 Det tror jeg ikke, man kan på det korte stykke tid, vi har kendt hinanden…Og ja, jeg ryster skam pakker! Som du siger, så er det næsten en sport at gætte indholdet ud fra at have rystet en gave 😀
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dem alle sammen, men i denne omgang nøjes jeg med et flot blækspruttering, der jo passer fint med mine nye blækspruttearme-øreringe. Jeg mener, at jeg så ringen for første gang, da Ditte viste den frem, og Camille havde vist […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af ringe, og generelt er jeg til rå øreringe: Mine favoritter, som jeg skifter i mellem, er mine blækspruttearme, et par dødningehoveder og et par enkle, sorte sten. Min eneste betænkning ved øreringene fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Louboutins