3 x YAY!

Går Forever21 og Gina Tricot i ring?

127
Jeg så ovenstående ring fra Forever21 hos Acie den anden dag og bortset fra den detajle, at ringen  fra Forever21 har klare sten, så ligner den min ring fra Gina Tricot på en prik!

Jeg fortryder lidt, at jeg ikke købte en backup af ringen fra Gina Tricot, for det er efterhånden gået hen og blevet min yndlingsring, men fordi den har været billig, så er den begyndt at skalle og give grønne mærker – ikke så fedt…

Jeg surfede lidt rundt i Forever21’s webshop, men der var ikke rigtigt andet, der fristede, og det kan ikke betale sig kun at købe ringen, så hvis nogen planlægger at lægge en bestilling derfra, må de endelig sige til, hvis jeg lige må smide en ring med i bestillingen!

(billede fra forever21.com)

5 kommentarer

 • Nanna

  Jeg synes nu der er mange fine ting der inde 🙂 Jeg tror sgu at jeg aldrig skulle har åbnet linket. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jow, der er skam mange fine ting, men ikke noget der ligefrem lokker til køb…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria,

  jeg skal i forever21 i morgen for rejser hjem fra New York på lørdag og har masser af last minute shopping her i slutningen af mit 5 måneder lange ophold. Jeg skal se efter ringen, men kan ikke love noget da de forskellige forever21 butikker ikke har alt det de har på nettet desværre. Jeg vender tilbage i morgen 🙂

  Hilsner Nadine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ej, det ville være super, hvis du kunne kigge efter den for mig! Tusind tak! Og hvor er du heldig at have haft så langt et ophold i New York, det drømmer jeg også om en gang at gøre…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Maria,

  jeg var i to store forever21 butikker i dag, men fandt desværre ikke ringen:( Der er meget af deres sortiment på nettet de ikke har i butikkerne desværre og da jeg rejser på lørdag tør jeg ikke bestille fra nettet nu, da jeg ikke er sikker på det når frem før jeg er rejst.

  Nadine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 x YAY!