Søndagssang: Anna Ternheim - What Have I Done

5 kommentarer

 • Nej hvor er det super fedt, godt at se at Danmark virkelig er ved at få øjnene op for blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har bladet, og jeg synes, det var et fedt interview 🙂 Du er så smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fornemt.

  Du kan garanteret ikke huske det, men har tidligere skrevet med “reklame” for en anden blog. Det har jeg droppet, ville noget andet, og har nu startet http://www.penguinshopping.blogspot.com Ville meget gerne have den på din blogliste næste gang du opdaterer den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ Mille: Ja, det er superfedt – men er heller ikke vant til al den opmærksomhed…
  @Michelle: Tak. Smuk og smuk…er ret sikker på, jeg er hjulpet godt på vej af makeup (og evt. Photoshop…)
  @Sarah: Add’er dig ved næste linkliste update 🙂
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var blevet opdateret…). For jeg ser mit smilende ansigt pryde en artikel om modeblogs! Bloggen blev omtalt i sidste måneds Bazar, og nu er der så en artikel på web også. Udover mig så er Anywho, A Pash for Fashion, Fashion […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Anna Ternheim - What Have I Done