Sko, sko, sko

Is, kys og MGP

116
Ak ja, nogle gange er den person, der kan gøre én allermest glad også den person, der kan gøre en allermest ked af det. Men sådan hænger det nu engang desværre sammen. Man kan jo ikke blive det ene, uden nogen gange at blive det andet…

Men nu trodser omtalte person regnen og kommer ud til mig, og forhåbentlig kan det lysne lidt på humøret 🙂 Det og en bøtte Ben & Jerrys, som jeg har indkøbt som dessert. Og så er der MGP i fjerneren, så kan man jo ikke andet end at smile bare en smule…

Så det derfor der har været lidt stille her på bloggen i weekenden…Som mange andre i blogosfæren sidder jeg ikke og sveder over eksamen og bacheloropgaver, jeg har bare været en smule trist…Men forhåbentligt har jeg det bedre snart, så jeg kan vende tilbage til bloggen med fornyet energi og inspiration 🙂

(billede fra benjerry.fr)

7 kommentarer

 • Michelle

  Ih, det er jeg ked af at høre.
  Du skal nok komme igennem det, der er intet Ben&Jerry ikke kan rode bod på (næsten)..
  Tanker, Michelle (som stadig kigger hver dag!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih altså, jeg bliver helt ked af det på dine vegne. Ironisk nok hjælper det ofte at være ude i regnvejr, når man er i dårligt humør. Det plejer i hvert fald at virke for mig! Luften er så klar og kølig, så man får sig ligesom lige et mentalt (og fysisk-) brusebad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Op med næbet ladybug! Som vi talte om, så finder jeg konsekvent mande-psykopaterne og jeg lever endnu.. Don’t worry:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Hej Maria,

  Jeg håber, at I finder ud af det… Og Ben & Jerry’s hjælper ihvertfald altid på humøret ;^)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender dig god karma! Den is ser helt vildt god ud. Får helt lyst til at cykle ud i natten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God måde at håndtere det på, med Ben & Jerry’s 😉 Og du har ret med op- og nedture, det bliver vist ikke anderledes, om man så har kendt hinanden i 100 år.

  Hvis du kunne have lyst til en lille sang, Ed Harcourt’s ‘You Put A Spell On Me’: http://www.youtube.com/watch?v=e-w4nmtOiNw
  Det er godt nok ikke den gladeste sang i verden, men den er utroligt smuk.

  God søndag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tusind tak alle sammen, det varmer helt ind i hjertet med så søde opmuntringer 😀 Jeg har det meget bedre nu!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko, sko, sko