Op på stiletterne!

Mode Med Mere i JyllandsPosten

120Nu når det er Kr. Himmelfarts-ferie, ville jeg nok ligge og flyde i sengen med magasiner, tv og bøger hele dagen, men jeg blev nødt til at komme op og ud af døren, da jeg skulle have fingre i dagens JyllandsPosten.

Jeg og bloggen er nemlig med i en artikel i JyllandsPostens Puls-sektion! Artiklen handler om mode på nettet, hvor flere og flere helt almindelige unge piger uploader billeder af sig selv og skriver om mode – både på StyleGallery og på modeblogs. Og så er der også en sociolog, der udtaler sig om selviscenesættelse etc. – meget interessant læsning!

Jeg poster artiklen i dens fulde længde på et tidspunkt, indtil videre må I nøjes med en smagsprøve, og hvis I ikke vil vente, så kan I jo gå ud og købe dagens JyllandsPosten…

8 kommentarer

 • Fie

  Flotte ringe (billedet fra dagens J.P.) hvor finder jeg dem ? Har søgt på de i artiklen omtalte firmaer, uden held. God weekend. vh Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Maria,

  Jeg måtte købe Jyllandsposten idag fordi du er i. Sikke en fin artikel. Jeg er en smule uenig med sociologen. Jeg er ikke opdraget til at være i centrum af alting overhovedet.. 🙂

  Du er en god talskvinde for modeblogging.

  På mit dagens fra idag tror jeg faktisk at man kan se avisen stikke op af min taske..

  Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Fie: Ringen yderst til venstre er fra Topshop (www.topshop.com) – den er desværre udsolgt. Den i midten er fra Gina Tricot, som har forretninger i KBH, Roskilde og Ålborg. Der er også en webshop på ginatricot.com, men der er ikke nogle ringe…
  Den sidste er en gammel sag fra Pilgrim, men de plejer at have noget lignende fast i deres kollektioner 🙂
  @Kia: Jeg synes også, at det blev en fin artikel. Og jeg er heller ikke helt enig med sociologen, jeg er ikke opdraget til at være centrum overhovedet – snarere tværtimod…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria,
  Jeg er ved at skrive en større opgave om modeblogs, og kunne rigtig godt tænke mig at få fingre i denne artikel. Jeg fik imidlertid aldrig selv fat i avisen, da jeg befandt mig langt væk fra alting i et sommerhus den dag. Hvornår lægger du hele artiklen ud? Er voldsomt interesseret i den!
  Kh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste artiklen hos mine forældre. Det var pudsigt at se dig der. Tog endda billeder med mobil fordi det var en jeg “kendte”. Haha. Som Kia skriver er du alletiders talskvinde for modeblogging. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst den. Jeg synes lidt at sociologen drejer emnet over i en negativ vinkel, som om at det KUN går ud på ego. Personligt handler det for mig om at vise, at man sagtens kan se godt ud, selvom man ikke er en str. 34 og har 5 millioner til shopping budget.
  Desuden er det da en sund udvikling, at forbrugerne selv viser deres mening, og at den mening er let tilgængelig.
  ..Men jeg synes du svarer godt og taler din sag. Thumbs up! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Ditte: Jeg lægger den op i morgen!
  @beam: Tusind tak, det er lidt paradoksalt, men selvom jeg er journalist, har jeg det selv lidt ubehageligt med at blive interviewet, men det jeg sagde, var nu helt forståeligt og ok!
  @Julie: Jeg er helt enig med dig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tank top fra By Malene Birger, men til sommer bliver den fed på stranden med en bikinitop under. Som man kunne se i Jyllandsposten i torsdags, så er jeg for tiden besat af store ringe. Og efter at have  hørt om Beadhouse i Vendersgade hos […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op på stiletterne!