Gunmetal eller white?

Op på stiletterne?

118Forfatter og tidligere model Sophie Dahl, i ballerinaer, med sin kæreste, musikeren Jamie Cullum

Jeg skal så starte med at indskyde, at jeg er hele 152 cm høj, så jeg er personligt aldrig stødt på problemstillingen, men jeg ved, at mange døjer med den.

Som ordsproget siger, så er græsset åbenbart altid grønnere på den anden side…Jeg har altid ønsket, at jeg var højere. Bare lige de ekstra centimeter, der gjorde, at jeg kunne passe jeans i længden og nå ting på øverste hylde.

“Men så er du til gengæld så heldig, at du kan gå i høje sko,” fik jeg engang at vide af min hundrede-nogen-og-firs-høje veninde, og i nogle af kommentarerne til mine Topshop-sko faldt der også en del kommentarer om, at nogle af jer følte, at I blev for høje i 12 cm høje sko – især i forhold til fyre…

Men for mig, er der ikke noget, der hedder “for høj”. Jeg synes, det er så flot, at en pige, der er høj i forvejen, har selvtilliden til at tårne op i stiletter. Alt for ofte er det mit indtryk, at de langbenede piger lader stiletterne stå, fordi de bliver for selvbevidste og ikke vil “stikke ud”.

Og hvor kommer det fra, at fyren skal være højere end pigen? Hvis man er forelsket, så betyder det da ikke noget? Men fra start af tænder man måske af på én, som er lavere end en selv?
25
Skuespiller Diane Kruger står i hæle og på kantstenen for at komme i øjenhøjde med kæresten Joshua Jackson.

Ja, spørgsmålene er mange! Især når man er en bette tøs på 152 cm, der aldrig har stået i sådanne situationer. Så tall girls, please enlighten me: Dropper i stiletterne for ikke at tårne op i venindeflokken – og over for fyrene? Og i så fald – hvorfor/hvorfor ikke?

(billeder fra thefashionspot.com og dailymail.co.uk)

41 kommentarer

 • Mai

  hej 🙂
  Da jeg startede med at gå med stiletter, var nogle venner og familiemedlemmer lidt skeptiske, men nu er jeg blevet lidt ligeglad, for jeg elsker, at gå i stiletter. Men jeg tjekker alligevel højden, når jeg er ude og købe nye sko, for jeg er 178, så vil helst ikke op på mere end 10 cm.
  Det er bare surt at alle de fede sko, har højere hæle end det.
  Men din peptalk har hjulpet på selvtilliden, så jeg tror, jeg vil se bort fra højden på stiletterne næste gang jeg skal købe nye.:)
  Hilsen Mai
  p.s. Tak for en fed blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ja som oftest dropper jeg stilletterne, ikke når jeg er sammen med min kæreste der trods mine 173cm + stilletter stadig er højere end mig, men pga. min veninder.
  SAMTLIGE af mine veninder er ikke mere en 160 max, og når man tilstrækkeligt mange gange har fået den der – ihh hvor er du altså høj, når du har hæle på (og også føler sig lidt kran-agtig med en højdeforskel på 30cm) så ryger de høje hæle altså tilbage i skabet igen. Desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh ja, en evig problematik.
  Altså jeg er ikke selv super høj (170), men når ham jeg ser for tiden kun er lidt højere – ja så har jeg bare ikke lyst til at have høje hæle på, hvis vi skal de samme steder. Både fordi jeg ved han ikke bryder sig om det, men også fordi jeg ikke føler mig super feminin(?) sammen med ham, så.
  Ja, én af mine bedste veninder har ca. din højde og hun synes også, det er nederen når jeg tager høje hæle på i byen, fordi hendes stilletter så ‘ikke hjælper’… 😉

  Men altså, jeg gi’r dig ret i at man bare burde screw it og hoppe i hælene – for det ser skide godt ud, uanset ens højde.

  /Satisfashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  nu er jeg heller ikke så høj.. 164 for at være hel præcis. så jeg har intet problem med at gå med stiletter – jo højere, jo bedre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg KUN 173,5 (desværre), så falder ikke helt under den kategori, men jeg er trods alt højere end gennemsnittet, og bliver en del højere end mine veninder og visse fyre når jeg går i stilletter. Ingen skal prøve at fratage mig min ret til høje hæle :b
  Og jeg synes også at det er vildt flot når piger på 1.80 tør skille sig ud og hoppe i stilletterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E.

  Jeg synes nærmere det er omvendt! Jeg er selv 170 og går gerne, nærmest hver dag, med 10 cm høje hæle eller mere. Jeg synes det er fedt at stå lidt ud af mængden, og hvis man har lange ben bliver de bare endnu længere med hælene.
  Mine lavere veninder, til gengæld, der alle er omkring de 160-165, går langt det meste af tiden i ballerinaer eller kitten heels. Jeg prøver gang på gang at få dem lidt op på nogle stilet-stativer, men det lykkedes ikke rigtig. Det er som om, at når de er vandt til at være lidt lavere end alle andre, kan de ikke lide at komme op i det lidt højere luftlag.
  Men jeg hørte engang en der sagde, at høje hæle sætter ens røv op på den piedestal, hvor den har fortjent at være, og dette gælder jo både for høje og lave piger! Så bare kom igang med hælene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv 2 cm mindre end kæresten (173 cm vs. 175 cm), så det kan slet ikke undgås, at jeg tårner mig over ham, når jeg har heels på.
  Og det er jeg sgu da ligeglad med – manden er ikke mindre dejlig af den grund. Og han kan godt lide synet af mig i høje hæle. At jeg som regel kun har høje hæle på til fester og lign. er en helt anden ting :0)
  Det samme gælder for veninderne, jeg er ligeglad med, om jeg bliver et hoved højere end dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er omkring 183 cm høj og går ikke særlig tit i stiletter. Tror egentlig ikke det handler om at fyrene bliver mindre end mig, kan jeg sådan set godt leve med, men det er mere det, at jeg bliver over 2 meter høj, hvis jeg ifører mig et par og rager derved op over samtlige af mine veninder.

  Tror måske også det handler om, at jeg ikke har helt selvtillid nok til at modtage al den opmærksomhed der kommer med at være så høj – men prøver at arbejde på sagen. 🙂

  Mvh. Trisse
  Korngaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv 173 høj, og har en kæreste som er lige et par centimeter lavere. 173 er ikke voldsomt højt, men alligevel er de fleste af mine veninder lavere. Så personligt, har jeg klart en tendens til at droppe hælene, og har stort set kun ballerinaer på mine fødder.

  Jeg tror ikke mine kæreste ville synes det var forfærdeligt, hvis jeg gik i hæle, jeg tror mere det er for min egen skyld. Jeg tror ikke jeg ville føle mig nær så feminin, hvis jeg skulle gå ned i knæ, for at kysse min kæreste – hvis du forstår 🙂

  Så jeg har det nok lidt omvendt,- bare liige et par centimeter lavere, så ville det være skønt 🙂

  -tak for en skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er 173cm, og selvom det ikke er så overvældende højt, har jeg det nogle gange underligt i stiletter eller bare høje sko generelt. Jeg kan let føle mig akavet fordi, at jeg er så høj. Men det kommer også helt an på skoen, hvordan man går i den osv.
  Jeg har det sidste halve år købt rigtig mange høje sko, og jeg er vildt glad for dem. De er alle sammen 10 cm eller over, da alt under simpelthen ikke rigtigt tiltrækker mig. Så jeg går stadigvæk rundt i høje hæle, men til fest lader jeg tit de høje flotte sko stå, da jeg ellers føler mig for høj i forhold til både veninder og fyre. Jeg er ret glad for min højde til hverdag, men det kunne være fedt, at være lidt lavere engang imellem – især når man skulle i byen.

  Tak for en god blog forresten! Jeg har fulgt med i lang tid nu, men det er vidst første gang, at jeg skriver en kommentar. Det er lidt for dårligt 🙂

  Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, altså.. i forhold til det med om man tænder af på fyre, der er lavere end en selv, så tror jeg at vi skal tilbage til de gode gamle kønsroller, hvor manden er beskytteren og derfor kvinden fysisk overlegen. For mange kvinder tror jeg, at de gamle instinkter ligger gemt, således at vi søger partnere, som udstråler dette. Jeg er i hvert fald i den kategori. Jeg har også lagt mærke til, at der ofte bliver smilet lidt skævt af par, hvor kvinden er højest og mange af mine veninder, som har en middelhøj kæreste, undgår høje sko, som du selv siger.. Nå det så er sagt, så elsker jeg den effekt det har, at komme op på at par høje hele og få hele kroppen strakt ud. Hvis man vel og mærke kan gå på dem, så gør det noget godt for alle! Og så kan man jo lade være med at tage de 12 cm høje på, hvis man skal have taget et “red carpet picture” med sin mand lige til den fest. Thank god for den varierede skomode lige nu! (det var et langt svar.. hav en god dag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Både og:)
  Jeg dropper stilletterne alt efter hvem jeg går ud med. Er det mine veninder på enten 154 cm eller 160 cm, der sjældent går i stilletter (hvorfor?!), tropper jeg ikke op i 10 cm hæle. Jeg er selv 171 cm, men hvis jeg bliver mellem 21 og 27 cm højere end dem, kan jeg ikke lide at jeg bogstaveligt talt taler NED til dem.. Jeg ville selv ønske at jeg var 10 cm lavere, for så ville jeg meget oftere gå i hæle.
  Når det kommer til fyre, så skal de helst være højere end mig. Det er meget diskriminerende, I know, men jeg ville aldrig falde for en fyr, der var under 170 cm. I byen har jeg dog ofte stilletter på, fordi så kan man nemt sortere de lave fyre fra:)
  Så jeg tænker altid over, hvem jeg skal ud med og hvad jformålet med byturen er, før jeg spænder et bare stilletter på fødderne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg er 173cm høj og selvom at det ikke er 180cm, bliver jeg stadig en del højere end mange drenge når jeg har hæle på. Jeg ejer ingen stiletter på under 12 cm, mange af dem er endda 15 cm.
  Nu kommer jeg dog aldrig til at rage op over mine veninder i byen da mange af dem også er på min højde/højere og alle bruger høje stiletter.
  Med hensyn til drenge, så skal han være min. 185cm høj, vil simpelthen ikke have en fyr der er mindre end mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil da lige lægge ud med at fortælle at jeg er ca. 2-3 cm. højere end min kæreste.. Det kan godt være liiidt irriterende når man skal ud, for jeg hader at være højere end ham hvis det er til de mere formelle fester, så der holder jeg mig helst til de flade eller ballerinaer. Men er det en ‘sjov-&-ballade-fest’, så er jeg ikke bange for at springe op på de høje. Det er sågar heller ikke noget jeg afholder mig fra hvis jeg skal ud med veninderne eller bare på en gåtur ned ad gaden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BTW, så er jeg 176 cm. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er 1,80, og jeg går da i høje hæle, men jeg bliver ca. 1,90, og det er altså ikke lige fedt altid. Jeg tager for det meste kun høje hæle på, hvis jeg skal ud sammen med andre af mine høje veninder, da det ikke er så fedt at være mere end et hoved højere end alle de andre.
  Men jeg elsker at se andre høje piger i høje sko, for det er – som du siger – rigtig flot at have selvtillig til det.
  Men det er ikke så sjovt at være højere end 95 % af de fyre, man ser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. næhæ – men jeg dropper tilgengæld de lave mænd! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at være i samme situation som nogle. Jeg er omkring 157 cm. og det med bukserne passer SÅ meget. De skal altid lægges op.. undtagen et par Killah bukser jeg har som passer mig perfekt. Det er så også de eneste bukser jeg har oplevet det med. Men hvertfald så kig efter Killah, de laver korte bukser. Men jeg synes slet ikke, at det er grimt eller noget mærkeligt i, at have den højde jeg har.

  Når man tænker over det, så er det lidt sødt.. hvor jeg måske ser høje piger som værende mere flot. Egentlig vil jeg hellere være noget med 150 end 160.. da den højde er mere normal (ikke for at støde nogen med den højde) men jeg gad nu godt være 170 cm.. alligevel.

  Jeg synes også, at det er rigtig flot når en pige er høj og har høje sko på. Så jeg ser ikke problemet med dem der mener, at de er for høje til høje sko, for egentlig kan man jo også sige om os der er lave, at vi bare går med høje sko for at se højere ud. Der er jo altid en undskyldning.

  Jeg undlader at svare på dit spørgsmål til sidst pga. min højde.. haha. Men jeg kan også sagtens forstå Diane – jeg skal også op på de høje sko for at komme i øjenhøjde med min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er selv 183 (måske et par centimeter mere, det er nogle år siden jeg blev målt) og tidligere har jeg altid gået i ballerinaer når vi var i byen. men det er bare som om, at tøj altså bliver lidt mere festligt med et par høje sko, og så startede jeg med nogle med en hæl på 2 cm (gør altså lidt forskel), fik så pumps med hæl på en 4 cm og nu er jeg indehaver af to par med 8-9 cm hæl. tror det er en vanesag, men har besluttet mig for at være ligeglad nu, og har da også fået komplimenter for højden 🙂 det modsatte sker dog også, og det mest irriterende er, når folk siger “du blir da godt nok høj i de sko” som om jeg ikke skulle have taget de sko på. det irriterer mig, men har som sagt besluttet mig for at være ligeglad – og når man så får komplimenter i ny og næ kan man også lidt bedre fortrænge de negative kommentarer.
  .. kan sagtens forstå hvis folk ikke vil skille sig ud og være et helt hovede højere end venindeflokken og fyrerne, men benene ser nu altså meget pænere ud med en hæl.
  blev vist til et længere indlæg 🙂
  – op på stilletten piger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint indlæg. Jeg er selv 172 cm høj og ELSKER høje stiletter.. Jo højere jo bedre.. Jeg er den eneste i veninde flokken som går i “rigtige” stiletter. Alle mine veninder mener 3 cm hæl er høje, men for mig er det flade sko.. Jeg personlig er fuldstændig ligeglad med at stikke ud.. Man få en super god stilling af høje sko, mange komplimenter og mere selvtillid (gør jeg ihvertfald) Men da fyre nu til dags er ret så lave, efter min mening, er det svært at fine en ballance.. Kan bedst lide at fyre er højere end mig, men med mindre fyren har det skidt med det, så hopper jeg altså i stiletterne.. Min sidste kæreste brød sig ikk om jeg var højere end ham men elsker piger i stiletter, så vi løste “problemet” med jeg tog lave stiletter på.. Så alt magt til piger i stiletter, uanset højde før og efter. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 184 cm høj og har sko op til 10 cm i højden, men må indrømme, at jeg mest går i flade sko. Min kæreste er 186, så der skal ikke så meget til, før jeg bliver højere end ham. Han opfordrer mig dog tit til at tage høje sko på, da han synes det er mega labert, og er bedøvende ligeglad med, om jeg ser højere ud end ham. Så det er udelukkende noget i mig selv, der får mig til at holde igen. Hvad det er, er svært at svare på, men det er i hvert fald meget humørafhængigt. Nogle dage er jeg ligeglad, andre dage kan jeg bare ikke overskue at blive godt 190 cm høj.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det hænder da en gang i mellem at jeg underlader stiletter, fordi en del af mine venner er lavere end mig, og jeg vil ikke ligne deres store søster. kan heller ikke lide at se ned på dem (: mht. til fyre syntes jeg det er rart at have stiletter på for så skal man ikke stå på tær når man skal nå dem :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  På vegne af store dele af den mandlige befolkning – vi er fuldstændige ligeglade med at i bliver højere. Stiletter giver nemlig også pænere ben og så har de en god lyd – så kan lidt højdeforskel være fuldstændigt ligegyldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sys du har helt ret!
  stortset alle mine høje veninder er kede af at de er høje, og tør overhovedet ikke at tage hæle på.
  🙁 åndsvagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener faktisk at have hørt at det ligger så dybt som i vores instinkter mht. fyrens højde. Det handler om at vi piger godt kan lide at manden skal være den beskyttende, så han kan tage sig af os der ikke kan forsvare os selv (nok også derfor veltrænede fyre scorer lettere end de mere… splejsede)

  For mit vedkommende er min kæreste 18 cm højere end mig, og så høje hæle kommer jeg alligevel aldrig op at balancere i, så intet problem der. Og med veninderne har vi alle alligevel oftest høje sko på til fest, så der er ingen stor højdeforskel at føle sig akavet over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • altså nu er jeg jo ikke høj i forhold til så mange andre. er 160. men ja jeg dropper de helt høje stilleter hvis jeg skal ud sammen med en fyr som ikke er høj nok til at jeg bliver 172, hvilket var et problem med min eks. har ikke lyst til at kigge ned til dem.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 170 cm høj – den perfekte højde hvis du spørger mig 😉 Jeg kan sagtens gå i 12 cm hæle uden at stikke ud – det synes jeg i hvert ikke selv jeg gør. Men må sige at jeg har en veninde der er 180 og hun nægter at placere sig endnu højere oppe. Må være enig med dig – nu højere jo bedre, men så skal ryggen også rettes op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SG

  Min kæreste er præcist lige så høj som mig – og jeg er ikke høj – Jeg elsker at gå i hæle, men jeg er bange for, at han bliver usikker.

  Men måske handler det i virkeligheden om mig. Jeg tror også, jeg synes, det er mærkeligt at være højere end ham. Hmm, skal vist bare tage mig sammen. Fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sige tusind tak for alle de herlige og ærlige kommentarer, I har skrevet til indlægget, jeg skrev om højde og høje hæle! Det er superinteressant at læse jeres tanker, meninger, erfaringer og betragtninger. Og jeg vil […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 173-174 høj, ville gerne være lidt højere på den ene side. Men så på den anden side, jeg er en af de eneste der går i “så” høje stiletter, og hader bare de der kommentarer “Nå, du er godt nok blevet høj var?” 🙁 Er den anden højeste pige i min klasse med 17 piger. Men man får mere selvtillid med høje hæle. Og jeg føler mig kejtet lige meget hvad, så…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  jeg er 182 cm høj, og min kæreste er 173 cm høj, så ligemeget hvad jeg gør er jeg højere end ham, så hvorfor ikke iføre sig 12 cm høje hæle, og nyde at man kan se henover alle andre mennesker når man er i byen, og nå det der står øverst oppe på skabet:P..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja nu er jeg “kun” 168, så jeg bliver jo ikke ligefrem et tårn med 12cm stiletter på. Dog kunne jeg heller aldrig finde på at være sammen med en fyr der ikke er over 10cm højere end mig med flade sko på. Synes dog det er lidt fedt at man pludselig kan blive den høje simpelthen fordi man skifter sko 😉
  Og til alle de rigtig høje piger, så synes jeg personligt at det ser super smukt ud med en ekstra stilet-højde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 1.80 og bliver derfor temmelig høj når jeg får mine stiletter på. Der findes ikke noget værre end at have udset sig en usædvanligt sød en af det modsatte køn og derefter finde ud af, at man er en del højere end ham iført stiletter – og det har afholdt mig fra at tage stiletter på. Men som du selv giver udtryk for, så er det vel bare ren fakta, at piger ser godt ud med et par stiletter, uanset om de er 180 eller 157, og heldigvis er jeg kommet til den konklusion, at selvom jeg bliver højere end min kæreste, som i øvrigt ikke er mere end 2-3 cm højere end mig, så er det ikke grund nok til at lade stiletterne blive hjemme. De behøver jo ikke være 15 cm høje, og de kan altid smides når festen er slut! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hej Allesammen 🙂 Fed Blooog!
  Jeg er 14 år, og har set nogle SYGT fede sko med 10 cm. hæl på. Syntes i det bliver for meget når en på 14 går i høje sko? Jeg er 172 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Puha, jeg skal ikke gøre mig til dommer over, hvornår man kan begynde at gå i høje hæle…Det er vel, når man selv har det godt med at gå i dem…Hvis du er i tvivl, skulle du måske vente lidt 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er 177 cm og jeg både glad og stolt over at være så høj som jeg er.. Lange ben ser fantastisk ud, og jeg er heller ikke bange for at gøre dem længere i et par superhøje stilletter.
  Jeg er tilgengæld vild med høje fyre, som der er meget højere end mig, så når jeg er i byen, ser jeg efter de fyre der er ligeså høje som mig, eller højere når jeg har stilletter på, og på den måde kan jeg hurtigt gennemskue om de har den perfekte højde. Ellers gør det altså ikke noget for mig, at de er lidt lavere når man har stilletter på, efter min mening. Jeg tropper gerne op til en fest, som den ENESTE pige med stilletter på, selvom jeg er så høj som jeg er, og føler mig alligevel fantastisk godt tilpas, selvom jeg går rundt og er et hoved højere end alle mine veninder. Til jer høje piger, i burde ikke skamme jer over at være høje, men benytte jer af det.. Og til jer der snakker om hvor høje i bliver med en 12 cm hæl– det er ikke sådan at en hæl på 12 cm, gør jer 12 cm højere. I bliver jo ikke HÆVET 12 cm fra jorden, det er blot hælen der hæves, altså som når i står på tærer.. og derved bliver i kun ca. 7 cm højere(en undtagelse er dog hvis skoen har forplateau, den hæver jer over jorden med helen foden).. Desuden har i lige så meget ret til at gå i stilletter som alle andre! Alle piger har noget flot ved sig selv, ligemeget om der er høje eller lave, tykke eller tynde, det handler bare om at finde det, og bruge det. Jeg tror ikke at jeg behøver at nævne fordelen ved at være lav, i denne sammenhæng! So ladies, elsk jer selv som i er skabt, og højhælede sko gør altså kun gode ting for jer! Men kan i dog alligevel føle jer sexede i flade, så respekt for jer :-)Alt i alt handler det om at føle sig godt tilpas. Selvtillid gør lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Kan kun sige, at jeg er fuldstændig enig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er 189,5cm og har aldrig gået i stiletter. Jeg hader min højde mere end noget andet, da det er en selvtillids-breaker. Er altid blevet gjort til grin pga min højde. Men jeg vil såååå gerne kunne gå i stiletter. Men jeg har bare ikke lyst til at stikke mere ud end jeg allerede gør :S Altså på alle andre punkter er jeg ligeglad med hvad folk tænker (har fx septum), men lige det her er et ømt punkt. Men hvis jeg bare var 185 ville jeg gå med stiletter. Men de sidste næsten 5 cm gør bare at jeg ikke har modet til stiletter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg tror nu, det ville være flot til dig – så hop ud i det, hvis lysten er der!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Heej (:
  Jeg er en pige på 14 år, som er 175cm. Jeg synes, det er vild irriterende, men alligevel tænker jeg, fuck hvad andre siger, jeg elsker at gå med høje hæle, og jeg får tit af vide, at det er mega flot med høje piger. Godt nok har jeg det der problem med drengene, når jeg kun er 14. Men kærlighed gør blind, så fuck højden og tag den du vil ha’!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gunmetal eller white?