Et godt og billigt øko-skønhedstip

Dagens outfit: Boyfriend jeans

114Stribet tank top fra COS, grå tank top under fra By Malene Birger, sort cardigan, jeans og sko er alle fra H&M

Jeg har været meget frem og tilbage med hensyn til, om boyfriend jeans overhovedet skulle være en trend, jeg ville tage til mig. Disse jeans blev indkøbt på udsalg helt tilbage i januar, og de gange jeg har gået med dem, kan vist tælles på en hånd.

Men nu er jeg så småt ved at vænne mig til det anderledes snit, jeg sværger jo ellers altid til mine skinnies…

8 kommentarer

 • Jeg synes det klæder dig super godt med de der boyfriend jeans. Jeg ligner selv vandskabning med dem på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  1000 tusind tak! Og jeg er af den overbevisning om, at du nok bare ikke har fundet de rigtige boyfriend jeans for dig endnu 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med Anna, du ser godt ud! Super chill og casual.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej altså jeg synes du ser super cute ud med dem på!! Virkelig!
  Jeg overvejer også lidt frem og tilbage, men du giver dem bestemt lige et point på plus-listen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver helt inspireret til at finde et par fede boyfriend jeans. Jeg er også mest til skinny men nogle gange kan det være rart med noget der ikke sidder nær så stramt 🙂 Og så ser det jo super fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tusind tak, begge to!
  Jeg har virkelig også været på vippen ang. disse jeans, men nu er det i hvert fald en keeper 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • for at være ærlig synes jeg ikke de klæder dig. Normalt synes jeg din stil er rigtig fed, men disse bukser synes jeg får dine ben til at se korte ud. Jeg håber ikke du tager denne kommentar som en fornærmelse, for sådan er det ikke ment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det er skam helt ok. De tanker har jeg skam selv haft…Mine ben er korte i forvejen, og nej, boyfriend jeans gør dem nok ikke ligefrem længere…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt og billigt øko-skønhedstip