I nattens mulm og mørke...

Dagens outfit: Overspringshandling-lørdag

19
Sweatshirt med pufærmer fra H&M, jeans fra Cheap Monday og støvler fra fra My Favorites

Jeg sidder ikke og sveder over eksamener, som mange andre af mine jævnaldrende gør for tiden. Næ, når man er lønslave som mig, så har man teknisk set fri i weekenderne…

Og der skal en stor fed streg under “teknisk”, for i weekenderne ordner jeg alle de ting, jeg ikke har tid til, når det er hverdag, og jeg er alt for udmattet efter arbejde.

I denne weekend så min gøremålsliste således ud:
– Ordne ting i forbindelse med det kommende 7.semester (researche valgfag, søge SU etc.)
– Opdatere CV og gennemgå portfolio (man kan vel ligeså godt gøre klar til jobsøgning nu!)
– Læse korrektur på min fars opgave
– Gøre rent
– Rense make up-pensler
– Evt. shoppe

Jeg kan så afsløre, at jeg har fået læst korrektur og gjort rent – rigtig meget rent, sådan rent at jeg har løftet møbler og støvsuget bag dem og smidt skumle glas bagerst i køleskabet ud.

Ja, jeg har overspringshandlet, for jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til især de to øverste punkter. Jeg har mest af alt lyst til at fortrænge fremtiden, for jeg har det sgu meget godt, som tingene ser ud nu!

Men i morgen er der ingen vej udenom, der må jeg se at komme i gang…I aften vil jeg forkæle mig selv med hjemmelavet sushi og jordbærtærte, og så bliver der højst sandsynligt også noget landskamp-kigning, men det er mere for hyggens skyld, for jeg er egentlig ikke særligt forboldinteresseret…

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I nattens mulm og mørke...