Dagens outfit: Kvindeløb

Dagens outfit: Regn

119
Igår: Grå trøje fra American Apparel, fake læderbukser fra Topshop og flats fra H&M

Det er jo efterårslignende vejr, så jeg kan stadig hoppe i mine fake læderbukser. Tilfældighederne vil at Charlotte D og Camille fra Clamour for Glamour lige har fået tilsendt læderleggings fra Friis & Co., så jeg må konstatere, at trenden stadig holder 🙂
24
Idag: Grå tee fra Acne, blomstret 2nd hand skjorte fra Weekday, sorte jeans fra H&M og flats fra H&M.

Det tager mig 7 min. at cykle hjem fra arbejde, men jeg nåede alligevel at blive drivvåd. Øv! Jeg ville ellers gerne have været inde at se James Morrison i Tivoli i aften, men jeg orker ikke, at stå og fryse og være våd. Så jeg tror, jeg holder mig indendøre med hr. kæreste og noget vin…

Hvad får I sådan regnfuld aften til at gå med?

5 kommentarer

 • Maja Kudahl

  der er et fantastisk band “A Strange Blue” som spiller på studenterhuset i aften kl 23! det koster kun 30 kr at komme ind og vi folk der er der er fantastiske! og øllen er fantastisk! og fussballbordet er fantastisk og og og alle burde tage på studenterhuset i aften im Copenhagen;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder fornuftigt at blive indendørs i det vejr! Jeg har været i Lyngby Storcenter og Magasin med en veninde, det er godt der findes indkøbscentre 😉 Resten af aftenen skal vist bare gå med te, dyner og kærestehygge 🙂
  Er for resten helt vild med din trøje fra AA. Er stor fan af enkelhed, og den sidder bare perfekt på dig 🙂
  God weekend og god hyggeaften indendørs!
  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maja: Tusind tak for tippet. Undskyld, at jeg først har godkendt kommentaren nu…Jeg håber, det blev en god aften trods regn.
  @Marie: Ja, indkøbscentre er især gode, når det regner 😉 Go’ weekend til dig også 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fuck hvpr er duu grim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hvis min stil eller mit udseende ikke falder i din smag, så er der jo ingen, der tvinger dig til at stoppe forbi min blog 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kvindeløb