Favorit fra Friis

Dagens outfit: Skt. Hans

129
Hvid t-shirt fra H&M, grå jeans fra Topshop, hvide sandaler fra ASOS

Den sidste uges tid har jeg befundet mig et ret nervepirrende sted – sådan rent mentalt… Jeg venter på svar, jeg venter på situationers udfald, jeg venter på, at ting falder på plads og går op i en højere enhed – på en eller anden led…

Jeg vil ikke komme så meget ind på, hvad der foregår, men hvis tingene arter sig, som jeg vil have det, så skal jeg nok afsløre lidt mere 😉

Derfor er mine planer for Skt. Hans ikke helt vilde – det er jo trods alt en hverdag – og jeg skal TIDLIGT op i morgen! I virkeligheden lokkede hr. kæreste, der er feriefri og -lykkelig, med grill på Christianshavn, men jeg tager en stille aften hjemme med de andre fra min gang, hvor vi skal hygge med fællesspisning og bålkigning.

Hav en hyggelig Skt. Hans aften – ferie eller ej. Hvad har I af planer for aftenen?

5 kommentarer

 • Spændende! Og jeg tror godt jeg ved hvad du venter på svar om:-)
  God skt.hans aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, det gør du jo nok 😉 God Skt. Hans aften til dig også.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvilket kollegium er det du bor på? – Hvis du altså vil dele den slags viden 🙂

  Og kan du evt. anbefale nogle kollegier i KBH?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  skal læse til min fysikeksamen til i morgen så får ikke set specielt meget bål før lørdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Anna: Jeg vil helst ikke ud med, hvilket kollegie jeg bor på – det håber jeg, du forstår 😉 Et godt sted at skrive sig op er her: http://www.kollegierneskontor.dk/
  @camila: Held og lykke med eksamen!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit fra Friis