Søndagssang: Nina Kinert - Beast

Dagens outfit: Yay! Det er sommer!

136
I dag:Grå tank top fra By Malene Birger, sølvshorts fra Zara, sandaler fra eBay

Jeg har haft den deeejligste weekend, men det er jo nærmest ikke til at undgå, når vejret er så fantastisk…

Om lørdagen stod den på champagne-picnic i Kongens Have med hr. kæreste – og før og efter fik jeg endda slæbt ham med på lidt udsalgsshopping!

Søndag stod i strandens tegn med hr. kæreste og nogle af hans venner, bagefter grillede vi på tagterasse og spiste is ved kanalen. Skønt!

Nu er jeg tilbage på arbejde, hvor der mildt sagt er lidt kaotisk for tiden…Til trods for det vil jeg nyde de sidste tre uger, jeg har tilbage! Dog føler jeg mig lidt forladt, når nu alle jetter afsted til Roskilde eller vandreture på Møn – jeg vil også!

4 kommentarer

 • Hej Maria,

  hmmmm, håber ikke al det kaos sætter et negativt præg på din praktik – jeg følger jo lidt med både på Mediawatch og i jungletrommerne, så jeg tror, jeg ved, hvad noget af det handler om.

  Er i øvrigt vildt misundelig over, at du scorede GT-jeans’ene til halv pris, når nu jeg selv betalte fuld pris. Og jeg iøvrigt ikke kan være i dem længere pga min store mave. Hulk hulk!

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Mette,
  Et decideret negativt præg ville jeg ikke kalde det…Men man kan jo ikke lade være med at blive påvirket af stemningen, der ikke ligefrem er helt i top for tiden…Men vi skal jo videre med arbejdet, for bladet skal jo udkomme hver uge!
  Og jeg vælger også at vende denne oplevelse til en positiv erfaring. At arbejde i magasinbranchen kan jo ikke alt sammen være en dans på roser, så nu kender jeg da også til de mere grumme tider på en redaktion 🙂 Og omstruktureringerne her hos ALT kommer jo også til at have indflydelse hos dig, hvis du har hørt de jungletrommer…
  /Maria
  P.S. Jeg tænkte også på dig, da jeg købte jeansene, men du kan da trøste dig med, at du nåede at få glæde af dem, selvom du gav fuld pris – det ville du jo ikke, hvis du købte dem på udsalg… Ellers håber jeg, at graviditeten forløber som den skal 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hørt de jungletrommer 😉

  Og du har nok ret i, at magasinbranchen er lidt op og ned – jeg har i hvert fald allerede været med til et hav af launch-parties og lukninger, siden jeg blev uddannet. Men gudskelov består de bedste stadig 🙂

  Du har iøvrigt ret med jeans’ene – håber bare de passer, når jeg engang får min krop tilbage. Jeg var jo lidt tyk, da jeg købte dem….

  Kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, jeg vil i hvert fald glæde mig til at læse ALT for damerne fra sidelinjen, når jeg holder op…Der sker nok ting og sager 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Nina Kinert - Beast