Dagens outfit: Yay! Det er sommer!

En smule udsalgsshopping…

Jeg har endnu ikke haft mulighed for at komme på den helt store, forkromede udsalgsshopping-tur, men i lørdags fik jeg da tid til en lille smuttur i butikkerne.

Oprindeligt var målet for min hurtige shoppingtur en bikini fra Hunkemöller, som jeg havde set i ALT for damerne nr. 27 (som udkommer på torsdag).

I bladet havde bikinien en flot lilla farve, men jeg tror, det er fordi, den er våd, for i forretningen var den mere over i pink. Så jeg tog den olivengrønne i stedet. Den er SÅ flot! Og den var på udsalg til kun 169 kr. Så fik jeg endelig en ny bikini til samlingen.
137
Og i Gina Tricot fik jeg de Balmain-agtige jeans, som jeg har blogget om før, til halv pris. HAPS!

(billeder fra hunkemoller.dk og ALT for damerne nr. 27)

6 kommentarer

 • åhh..hvor er du heldig. jeg købte den til fuld pris så sent som i sidste uge 🙂

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ej øv, hvor uheldigt for dig…Men sådan er det jo, når man køber ting, man aner jo ikke, om de kommer på udsalg eller ej – desværre!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Id

  Ved du om de havde den i sort? [:
  eller om den overhovedet findes i sort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg tror ikke, den findes i sort – desværre. Jeg så kun olivengrøn og pink i forretningen – og på hjemmesiden er der heller ikke nogen i sort…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeans fra Gina Tricot og grå sandaler fra H&M Så fik jeg luftet de jeans fra Gina Tricot, jeg købte på udsalg sidste weekend. Jeans med syninger ved knæene hedder åbentbart “motorcycle jeans” – ja, man lærer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det bestemt ikke ville skade at få den i flere farver Toppen fås i blå, sort og blomstret lige her til kun 59 kroner – og en matchende underdel har samme pris. (billeder fra ginatricot.com) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Yay! Det er sommer!