Dagens outfit: Ud for at stemme

Et godt og billigt øko-skønhedstip

112
Jeg må indrømme, at jeg førhen ikke gik synderligt meget op i økologi, når det kom til skønhedsprodukter. Men hr. kæreste er en totalt økofreak, og så kan det jo ikke undgås, at hans propaganda smitter en smule af på mig 🙂

Så her er et lille øko-tip: Økologiske vådservietter fra Smartcare – som tilmed er Svanemærket og anbefalet af Astma-Allergi Forbundet. De var på tilbud i Fakta i sidste uge til 15 kr. pr. pakke, og måske er I heldige, at der stadig er nogle tilbage i forretningen. Ellers er de ofte på tilbud – første gang jeg købte dem, var på tilbud i Netto.

De er lavet af økologisk dyrket bambus og kan fås i varianterne “Make Up Fjerner” (grøn pakke), “Hænder & Ansigt” (pink) og “Intim” (blå). De tager ikke den helt store festmakeup med vandfast mascara, men er supergode til at fjerne hverdagsmakeup.

For mig er vådservietter et absolut must. De er perfekte i tasken, til rejsen, på festivalen og weekenderne hos kæresten 🙂

Har I et godt (og billigt) øko-skønhedstip, som I vil dele?

7 kommentarer

 • Åh, tusind tak for tippet Maria.. Jeg må vist hellere forbi Fakta og Netto på vej hjem.. Jeg er nemlig også små-afhængig af våd-servietter (og lidt en øko-freak ;-), så de her må klart prøves af.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise.

  Jeg har lige købt dem, tror de bliver et must på roskilde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Bare vær obs på at der godt kan være parabener i økologiske varer… jeg kender ikke disse, men tjek lige deklarationen inden du bliver for glad for dem.

  Opdagede det bagpå en økologisk olivenhåndsæbe fra Netto, som indeholdt parabener. Følte mig så snydt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt tip til festival!
  Vil jeg lige undersøge nærmere.. 🙂

  /S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet med fakta. Har ledt efter den længe, men ente med et par fra Matas. Det er rigtig smart med vådservietter hvis man rejser meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Signe: Endnu en våd-serviet-afhængig! Godt at høre, at jeg ikke er alene 😉
  @Louise: De bliver med garanti et hit på Roskilde 🙂
  @Trins: Jeg har lige tjekket deklarationen, og der er ikke parabener i…
  @Satisfashion: Måske er du heldig, at der stadig er flere tilbage i din lokale Fakta 🙂
  @Bine: Det er nemlig rigtig smart! Jeg rejser ikke så meget, men bruger alligevel megamange vådservietter…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Svanemærket og anbefalet af Astma- og Allergiforbundet. Jeg har før rost dem til skyerne her. En pakke koster 15 kroner. Jeg har allerede været nede og hamstre 😉 Indsendt af modemedmere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Ud for at stemme