Dagens outfit: Regn

Farvel og tak

02
Idag gik min kære praktikantvejleder på ALT for damerne på barsel. Hun har været en helt fantastisk vejleder og kollega, som jeg vil komme til at savne i den lille halvanden måned, jeg har tilbage på ALT for damerne.

For ja, jeg må med gru indse, at jeg snart ikke skal arbejde der mere! Min tid hos ALT for damerne har kun bekræftet mig i, at jeg har valgt den helt rigtige gren af journalistikken for mig. Jeg elsker at arbejde i en redaktion med kreative og sjove mennesker, det har været en fornøjelse at komme ud at interviewe mennesker, skrive guides, artikler og interviews og formidle især mode, som jo er min helt store passion!

Men nu er det tilbage på SU, og det er nok derfor, at min praktikantvejleder gav mig en sparegris i afskedsgave. Nu har jeg levet et fedt år på praktikantløn, det bliver hårdt at komme tilbage på SU…Allerhelst vil jeg bare fortsætte med at arbejde…Der skulle ikke lige være nogen, der manglede en modekyndig skribent?

3 kommentarer

 • En hemlig

  Ups, nu tror du nok, at jeg skriver for at tilbyde dig et modeskribentjob. Men nej. Jeg vil egentlig bare høre, hvor du var det første halve år af din praktiktid. Og jeg skal også på center for journalistik til næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Maria!
  Ja, det er hårdt at gå fra en ok indtægt og så tilbage til SU. Har selv gjort det her i februar måned og lider stadig under det… Det er SÅ hårdt, men glæd dig over at du virker som en med et temmeligt velassorteret klædeskab. Du er rigtig god til at kombinere mønstre og så er det lækkert at læse om dine små fund rundt omkring til budgetvenlige priser – det er nok det jeg er gladest for ved din blog:-)

  Hvis du har tid, vil jeg vildt gerne på din linkliste, da jeg lige har startet en ny blog og det er svært at få gjort ops på sig selv:-)

  Fortsat god sommer! Kh. Tellah

  http://nutellah.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @En hemlig: Hahaha! Nej, jeg regner skam ikke med, at det vælter ind med jobtilbud 😉 På SDU er man i praktik i 12 måneder, og jeg har været hos ALT for damerne alle 12 🙂
  @Charlotte: Tusind tak for de søde ord 🙂 Jeg gruer virkelig også for at komme tilbage på SU 🙁 Og jeg skal nok komme dig på min linkliste, når jeg får tid 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Regn