Sommerweekend

Jeg håber på strandvejr!

134
Jeg gravede lige alt mit badetøj frem fra bagerst i skabet – hvis vejret bliver til det, vil jeg nemlig gerne på stranden.

Egentligt er jeg ikke sådan en type, der går vildt op i bikinier og badedragter – jeg er i hvert fald ikke sådan én, der køber flere nye stykker strandtøj hvert år…Jeg får sådan et flip hvert tredje år, hvor alle er blevet slidt, og så går jeg ud og hamstrer en masse.

Hvad med køber I nyt hvert år, eller slider I badetøjet op som mig?

7 kommentarer

 • jeg plejer at købe nye så jeg har 2 at skifte mellem hvert år, men jeg bader så tit at de kun holder i 1-2 år (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rillo

  hehe… jeg går heller ik så meget op i bikinier. Jeg har 2 slidte bikinier så måtte købe en ny i år!
  hm… altså de lovede sol og 23 grader på fyn men altså det er overskyet ØV!!!! men ska til djævle øen på mandag så håber at jeg ka komme på stranden der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg slider seriøst mit badetøj op. Den bikini jeg har nu, er en fire-fem år gammel Topshopsag. Jeg har det med badetøj, lidt ligesom jeg har det med undertøj – vil hellere shoppe “udvendigt” tøj. Og så går jeg ikke så tit på stranden faktisk.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er forskelligt.. Det er an på om jeg skal på ferie (syd på) eller ej, sidst jeg købte bikini var i 2007.. (2 stk) men her i går købte jeg så en ny en, hovedsageligt fordi jeg skal på sprogrejse i 3 uger til Frankrig og fordi jeg er i teenageårene og derfor stadig vokser en smule 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Keep ’em comin, piger 😉 Det er godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der ikke er helt bikini-manisk 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] stedet. Den er SÅ flot! Og den var på udsalg til kun 169 kr. Så fik jeg endelig en ny bikini til samlingen. Og i Gina Tricot fik jeg de Balmain-agtige jeans, som jeg har blogget om før, til halv pris. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har jeg jo før sagt, at jeg ikke er sådan én, der køber flere nye bikinier hver sæson, og at jeg hellere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerweekend