Mat neglelak

Blogger på farten

140
Nu når jeg flytter fra mit fancy kollegie, flytter jeg også fra dets lynhurtige internet til kun 10 kr. om måneden. Så nu tænker jeg, at jeg vil hoppe ud i mobilt bredbånd.

Derfor har jeg bestilt et USB-modem fra Oister og er spændt på at se, om det er så fantastisk, som det lyder. Tænk, så kan jeg surfe (og blogge) hvorend jeg er: I toget, når jeg pendler, i parken, mens jeg venter på bussen – så godt som alle steder!

Men sådan noget bredbånd er jo ikke så mobilt, hvis ens computer ikke er det, så jeg har også købt mig en fiks, lille ny 10″ notebook fra ASUS. Det er en hvid laberhed på kun 1.45 kg, og batteriet skulle holde op til 9.5 timer!

Så jeg er en hampy camper (og blogger) – nu skal jeg bare vente på, at det hele kommer med posten…

(billeder fra oister.dk og asus.com)

11 kommentarer

 • Kia

  Hej Maria,

  Jeg bruger selv Oister herhjemme og det fungerer bare topgodt. Når jeg er ude har jeg også en lille computer i tasken med TDC mobilt bredbånd. Det fungerer ikke ligeså godt. De der små computere er langsomme.. Måske er det bare min.. 🙂

  Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en fantastisk frihed at have sådan at have netadgang via et usb-stik (og tiden i toget mod fyn føles knap så lang 😉 )

  Jeg har selv en mini pc fra hp, og den klarer mit specialegejl upåklageligt.

  Tillykke med det nye legetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har Oyster mobilt bredbånd, og indtil videre er jeg rigtig glad for det 😀 Det er skønt at man kan bruge det når som helst, hvor som helst (lyder jo som en helt reklame :P) .. Og tillykke med den lækre mac! Er misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eller, hov, det var vist ikke en Mac 😉 Men tillykke alligevel..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D.

  Hvad måtte du af med for computeren? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Kia: Ja, en lille netbook kan aldrig hamle op med en ordentlig bærbar…Men jeg håber ikke, det går ALT for langsomt…
  @scient.hybrid: Lyder fantastisk! Jeg skal godt nok kun skrive bachelor, og ikke speciale, så jeg håber, det er nok til mig 🙂
  @Milla: Nej, det er nemlig ikke en MAC – det er en ASUS…Men det lyder godt med Oister, det er også dem, der er bedst til prisen, har jeg læst mig frem til.
  @Pernille: Jeg gav kun 2.777 kr. for computeren. Jeg købte den her:
  http://getmore.dk/find-asus%20eee%201000he/x.html
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kom min nye mini notebook og mit mobile bredbånd fra Oister, som jeg fortalte om i sidste uge – og jeg er yderst tilfreds med mine køb! Det mobile modem var supernemt at installere og nettet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fornuftigt valg med Oister, klart den bedste udbyder i dk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Enig! Har kun gode ting at sige om oister og anbefaler det til alle, jeg kender!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan går det med dem nu? Stadig OISTER du benytter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nej, havde ikke behov for mobilt bredbånd længere, så har sagt det op 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mat neglelak