Gentag efter mig...

Hjælp mig!

Mig og mine sko søger et nyt hjem! Nu når jeg stopper min lykkelige praktiktid hos ALT for damerne, er der ingen grund til, at jeg bliver hængende på mit fancy, dyre kollegieværelse langt væk fra alting – og derfor har jeg brug for jeres hjælp, mine kære læsere!

Jeg har søgt og søgt i et par måneder nu, men er ved at være lidt desperat – desperate times, call for desperate measures (er det ikke det, man siger?!) – hvem ved, måske giver det pote på denne måde?

Da jeg gerne vil blive boende i København tæt på mine veninder, hr. kæreste – og alle de fede forretninger, leder jeg derfor efter en SU-venlig bolig. Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Indre By, Christianshavn, starten af Amager – jeg er ikke så kræsen! Men jeg kan max give 3500 kr. inkl. alt – der skal også være penge til at pendle til uni i Odense (uha, jeg kan allerede se på budgettet, at der bliver skåret VÆSENTLIGT ned på shopping)!

Jeg har haft en roomie før, da jeg boede i Odense, så den mulighed er oplagt. Desuden er jeg ikke-ryger, kan finde ud af at rydde op efter mig selv, har respekt for privatlivet og er generelt rar at omgås – jeg forventer det samme af en evt. roomie…

Så kender du én, der kender én, der leder efter en roomie eller som fremlejer sit værelse (indtil jan/feb 2010) til maks. 3500 inkl. alt – så vil jeg være SUPERglad og taknemlig! Jeg søger et sted, der kan overtages pr. 1 eller 15. august.

Vær en livredder: Smid en mail på chairfan@ofir.dk!

8 kommentarer

 • jeg lejer et værelse ud fra ca 15 august med kæmpe klædeskab og masser af plads til sko :-)lejen er 2850 inkl forbrug, trådløs net og vask

  send evt en mail.
  deppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej anne,
  Det lyder godt – men så vidt jeg husker, så bor du så ikke i Søborg? I første omgang leder jeg efter noget mere centralt, men det kan være, jeg vender tilbage, hvis jeg stadig ikke har held med mig i min boligsøgning 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Maria,
  har måske en der lejer ud til 3500 pr måned.
  3500 for et værelse med udsigt over torvet, en spisestue, en stue, køkken og bad. Kontakt mig på min mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Har sendt dig en mail 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ved at Vibo har billige studieboliger på Nørrebro, min søster bor i en 1-værelses, hvor der så er opsat køkkenbord mv. i hendes gang og så vasker hun op på sit temmelig store badeværelse, da lejligheden er uden køkken.
  Det koster max 2500 inkl. forbrug..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har du stadigvæk ikke fundet noget?
  Og leder du efter en hel bolig eller bare et værelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Nevermind, havde ikke set det nyeste indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tusind tak for hjælpen og tipene, alle sammen! Det varmer helt ind i hjertet 😀
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gentag efter mig...