Dagens outfit: Mit nye zebrabælte

Jagten afblæst!

De sidste par dage har jeg haft travlt, hvilket nok også kan mærkes her på bloggen. Min søster har været på visit: I går var hun med på showroom besøg hos Pro Tempore, hvor hun mødte Acie, Charlotte D og Bloggerella.

“Sikke I kan snakke om mode,” konstaterede hun benovet, da vi forlod Joe & The Juice, hvor vi havde sludret nitteringe, Wang-tasker og neglelak – superhyggeligt at mødes med bloggerinderne som sædvanligt! Efter bloggermøde smuttede vi forbi Gina Tricot, hvor jeg havde været så distræt at glemme solbriller og halskæde i prøverummet – heldigvis blev vi lykkeligt genforenet.

Bagefter tog vi på Sticks n Sushi i Nansengade, hvor vi igen stødte på Acie 🙂 Og bagefter tog søs og mig i kino og så den nye Harry Potter-film.

I dag stod den på kanalrundfart, inden jeg drønede ud på Nørrebro for at se på et værelse. Min boligsøgning har virkelig hængt som en sort sky over mig (mere faretruende end dem, der har hængt over Kbh de sidste par dage), for enten var det overpriced lejligheder, der mere kunne betegnes som “et hul”, ellers har der været 200 henvendelser på en boligannonce- og hvad er ens odds så?!

Men i dag er det endelig faldet på plads! Min nye roomie henvendte sig til mig via bloggen, og vi klikkede rigtigt godt fra start, så ny glæder jeg mig til at rykke ind på Nørrebro, hvor vi skal dele køkken, bad og modeblade 🙂

En stor sten er lettet fra mit hjerte, så nu kan jeg holde lidt ferie med god samvittighed, inden jeg skal flytte i august. Og det er endnu et bevis på, at jeg har fantastiske læsere: Ikke nok med at I klikker ind og læser og lægger kommentarer – så kan I også være så flinke at åbne jeres hjem op for et boligsøgende blogger. I er bare verdens bedste læsere!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mit nye zebrabælte