Dagens outfit: Hot heat

Luksus vs. budget: Donna wannabes

140
Ja, øjensynligt kan vi modebloggere, ja modebranchen generelt, ikke få armene ned og tørret savlet væk på grund af wunderkind Alexander Wang. Og som designer må han vide, at han virkelig har ramt plet, når hans design bliver kopieret til højre og venstre…

Tag for eksempel hans Donna Hobo Bag, der koster godt 4300 kroner. Steve Madden har lavet en version, der går for godt 520 kroner, mens svenske Lindex har lavet en taske, der kommer til at koste lidt over 200 kroner. Ifølge Linn kan den fås fra uge 29.

(billeder fra lagarconne.com, stevemadden.com og pause.se)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Hot heat