Luksus vs. budget: Donna wannabes

Missing in action

Jeg går en utroligt travl og stressende weekend i møde. Det er ikke helt frivilligt – mest af alt har jeg bare lyst til at ligge på stranden og dase…Men det må jeg jo gøre en anden god gang 🙂

Så hvis der er lidt stille på bloggen, så er det ikke fordi, jeg er død af hedeslag (selvom det er lige ved!).

Ha’ en god weekend, og nyd det fantastiske vejr, mens det stadig er her 🙂

/Maria

1 kommentar

  • […] Sidste weekend rendte jeg travlt og stresset rundt og havde derfor ikke tid til bloggen. Denne weekend skal jeg slappe så meget af og hygge mig så gevaldigt, at jeg nok heller ikke får tid til bloggen 😛 Dog har jeg forprogrammeret lidt indlæg… I dag står den på scoremiddag kokkeret af hr. kæreste. Han har været meget hemmelighedsfuld, så jeg er spændt på, hvad han har fundet på! I morgen håber jeg på at kunne komme ud og shoppe, og om søndagen står den på brunch! Ahh, det bliver rart med noget weekend – det trænger jeg til! Go’ weekend til alle! /Maria Indsendt af modemedmere kl. 5:36 | Ingen kommentarer Etiketter: diverse […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Donna wannabes