Dagens outfit: Snart ferie

Nude negle

121
Jeg har før overvejet at droppe mine sædvanlige mørklakerede negle til fordel for neutral, nude neglelak – og nu er jeg så endelig sprunget ud i det.

Valget er faldet på Diors neglelak i farven “Nude Chic”, og jeg må sige, at jeg er rigtig glad for resultatet! Jeg ved, at mange er glade for Chanels neglelakker, men jeg må sige, at Dior gør det ligeså godt – jeg er jo også meget glad for Diors anden sommerfarve “Bubble Gum”.
27
Eneste minus er prisen…160 kr. er meget for en (indtil videre) trendbaseret neglelak, men hvis den opnår klassikerstatus, så er det måske det værd…

22 kommentarer

 • hvor er den flot. den må jeg på udkig efter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk, jeg har gået og ledt og ledt efter netop sådan en nude neglelak. Og så har Dior svaret. 🙂 Den ser rigtig fin ud. Jeg har overvejet selv at droppe det mørke og gå lidt efter de mere lyse farver. Fedt at du kunne løse mit problem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh – den må jeg ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @karen marie: Jeg håber, du finder den – den er nemlig rigtig flot! Jeg tror dog ikke, at det er den farve, der er den mest eftertragtede, så den er nok ikke umulig at finde.
  @Charlotte: Jeg kan kun anbefale dig at prøve at droppe mørk neglelak for en stund – det giver et helt andet look, som faktisk er meget pænt, men man skal lige vænne sig til det!
  @acie: Sæt afsted! Farven er SÅ fin 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har den også og elsker den! Synes det er den flotteste nude neglelak jeg har prøvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  ih, det er jo præcis sådan en, jeg er på udkig efter! og har prøvet at blande mig frem til ved hjælp af andre lakker.. uden held

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @marie: Jeg synes også, at det er den perfekte nude! Og jeg har kun prøvet denne ene, så det var jo heldigt, at jeg fandt dn rigtige farve i første hug!
  @lilja: Du behøver slet ikke at blande – køb Diors Nude Chic 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det gør ligesom det hele mere naturligt og fint. 🙂 den må jeg altså købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Wow! Du er rigtig køn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Dior laver nogle rigtig flotte neglelakker, men er jeg den eneste der mener holdbarheden på dem er rigtig dårlig? Har nogle neglelakker fra Dior, og kan ikke engang have dem på i en dag inden de begynder at skalle af i rimelig store flager. Jeg holder mig til Chanel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Camille: Tak! *rødmer*
  @Sara: Min erfaring er, at selv den billigste neglelak kan holde lige så lang tid som de dyre, hvis man bruger en god over- og underlak 🙂 Jeg bruger en underlak fra Rimmel og en overlak fra Seche Vite – og min Dior (og alle mine andre neglelakker) holder i en god uge med minimal afskalning.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er skide flot! Må bestemt i overvejelsesfasen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, du må endelig flashe, hvis du beslutter dig for den 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor kan man købe Dior neglelakken “Nude Chic”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du kan købe den i Matas’er, der forhandler Dior – ellers prøv i Magasin eller Illum – men den er udsolgt nogle steder.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den er helt vildt fin; & det er du godt nok også! Du minder mig utrolig meget om sangerinden Maria Mena (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak, tak, tak 😛
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at have set, hvor fine negle både Maria og Natassia fik med Diors neglelak “Nude Chic” (# 219), så måtte jeg også have nude negle. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for tippet, eelsker min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var så lidt – godt at du er blevet glad for den!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] glemme mine lysere farve, fx de nude nuancer. Det er faktisk et stykke tid siden, at jeg har haft “Nude Chic” fra Dior på! Har I en nice nude neglelak, I kan anbefale? (billeder fra de respektive webshops) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] glemme mine lysere farve, fx de nude nuancer. Det er faktisk et stykke tid siden, at jeg har haft “Nude Chic” fra Dior på! Har I en nice nude neglelak, I kan anbefale? (billeder fra de respektive […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Snart ferie