Luksus vs. budget: Stribet logo-tee

Slut med vildfaren mascara

133
I kender det sikkert nok: I har brugt umindelige tider på at lægge den perfekte fest-makeup og skal toppe værket af med mascara. Men med et blink (bogstaveligt talt!), så er der mascara på øjenlåget, ovenpå dit flotte smokey eye, eller under øjet, hvor du omhyggeligt har lagt concealer for at skjule mørke rande.

Så nu skal du i gang med vatpind, makeup-fjerner og reparation af øjenskygge – øv! Og det er derfor, at jeg altid er sent på den til en fest, vil jeg godt indrømme!

Så måske man skulle få fingre i ovenstående dims, en “mascara protector”. Den kan godt forveksles med en isskraber, men denne fikse dims lægges langs øjenvipperne over eller under øjet og så er der no more vildfaren mascara.

Nogle vil sikkert synes, at denne gadget er ret pointless – men den er da også (lidt) skidesmart?!

(billede fra tweezerman.com)

10 kommentarer

 • Den er noget dyr :S
  Men jeg kunne godt bruge sådan en, primært til de nederste vipper på øjnene, da jeg sjældent anvender mascara der og en af årsagerne er zebrastriberne der efterlades (nummer to er fordi jeg gnider øjne og zebrastriberne bliver derfor til en pandastribe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvis den virker så er den da helt uundværlig -har du prøvet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Et lille tip, og nok også lidt nemmere…hvis man lader den vildfarne mascara tørre et kort øjeblik, så kan det gnides væk med en tør vatpind uden at ødelægge den øvrige make-up – det plejer i hvert fald at virke for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et godt tip er faktisk at fjerne mascara med en tør vatpind:) Så kan man nærmest “nulre” det af, og så bare putte lidt ny øjenskygge ovenpå:)
  Hvis man først begynder at tvære det ud med makeup fjerner etc., synes jeg bare det gør det meget værre:S

  Jeg gør det selv HVER morgen, for jeg har en mascara, der giver vildt flotte øjenvipper, hvis der kommer nok på, men desværre kommer det også alle andre steder:(

  Tak for en super blog, som jeg i øvrigt er begyndt at følge dagligt:)

  /Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @scient.hybrid: Ja, det er ret meget at give for noget, som faktisk er ret pointless…
  @Brinja: Nej, jeg har ikke prøvet den, men en af mine yndlings makeup-yputubere har snakket om den, så helt gal kan den jo ikke være…
  @Henriette: Tak for tippet. Virker det også for vandfast mascara?
  @Jannie: Det samme tip to gange…Så må der være noget om snakken! Og tak for de søde ord om min blog 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, make-up novicen her har et ældgammelt trick – der virker. Jeg kan nemlig ikke lægge mascara uden at den ender over det hele.
  Jeg starter altid med mascaraen. I hvert fald det første (og sværeste) lag. Derefter fjernes alt overskydende fra huden med en vatpind vædet med Nivea øjenmakeup fjerner. Så resten af makeup’en – og til sidst et lille forsigtigt lag mascara mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Den må da ikke være særlig smart, at ligge ovenpå øjenlåget når man først har lagt øjenskygge ?? Det tværer vel også øjenskyggen lidt ud, at ligge den oveni :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @FraBlaBla: Smart trick – men er det ikke svært at komme til øjenlågene, hvis vipperne buer op på dem? Hvis du forstår, hvad jeg mener?
  @Trine: Det tror jeg ikke…Man lægger den bare let ovenpå – man presser vel ikke…Men jeg har ikke prøvet den, så skal ikke kunne sige det.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan også, hvis man ikke lige har pengene til den der dims, bruge et visitkort, det kan bøjes og bruges på stort set samme måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @rijah: Tusind tak for tippet! Jeg har en stak visitkort fra ALT for damerne, som jo kan bruges…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Stribet logo-tee