Cool smykker fra Givenchy Couture

Travl weekend – igen

Sidste weekend rendte jeg travlt og stresset rundt og havde derfor ikke tid til bloggen. Denne weekend skal jeg slappe så meget af og hygge mig så gevaldigt, at jeg nok heller ikke får tid til bloggen 😛 Dog har jeg forprogrammeret lidt indlæg…

I dag står den på scoremiddag kokkeret af hr. kæreste. Han har været meget hemmelighedsfuld, så jeg er spændt på, hvad han har fundet på! I morgen håber jeg på at kunne komme ud og shoppe, og om søndagen står den på brunch!

Ahh, det bliver rart med noget weekend – det trænger jeg til!

Go’ weekend til alle!

/Maria

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool smykker fra Givenchy Couture