On the go...

Blair Waldorfs stil – sæson 3

15
Jeg har før skrevet om Gossip Girl’s sæson tre, som jeg glæder mig rigtig meget til, og for at fordrive noget af ventetiden tænkte jeg, at jeg ville kigge lidt på min favoritkarakter Blair Waldorfs stil i sæson tre.

Heldigvis hænger paparazzierne ud ved Gossip Girl-settet, så vi kan få vores fashion fix, og Blair er bl.a. foreviget i farverige flæsetoppe kombineret med printede nederdele samt kjoler med blomster eller striber, der virkelig fremhæver hendes figur.
21
(billeder fra blairandchuck.com)

4 kommentarer

  • Det kan være et long shot men ved du tilfældigvis hvad stil den hat er i som Blair Waldorf har på i 3. afsnit of 1. sæson? Det er en slags 40-inspireret paillet hat som sidder om “bag” på hovedet. Jeg har set den type før i film og serier fra 40erne men aner ikke hvad den hedder.

    Super blog – keep it up 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, jeg synes faktisk slet ikke det er lige så fedt, som den stil hun har fremvist i de tidligere sæsoner. Kjolerne er rigtig fine, men jeg synes kun det er nr 2 der er stylish nok til at ligne noget, jeg ville regne med at se Blair i. Og den der sammensætning af nederdele og flæsetoppe synes jeg personligt slet ikke gør noget godt for hende… Øv, det er lidt bittert at blive skuffet over en tv-karakters påklædning :S Men jeg synes altså hun har gjort det bedre før.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm..Jeg købte i vinter en vintage kjole der minder meget om den sidste blå-stribede 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @Emmy: Jeg kan desværre ikke hjælpe dig 🙁
    @Smaa Ord: Jeg er også vild med Blairs stil i de tidligere sæsoner, så hun har noget at leve op til!
    @Takashimaya: Heldig!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the go...