Søndagssang: Florence and the Machine - Drumming Song

Cool og stylish ladies på scenen til Beatday09

En af de ting, jeg altid ser frem til at se til koncerter, er, hvad de kvindelige optrædende har på. For efter min mening så er det ikke kun musikken, der er vigtig til koncerter, her er det visuelle udtryk mindst ligeså vigtigt – og her er tøjet i høj grad et vigtig element!

Så her er et lille udpluk af outfits fra Beatday09.
111
Florence and the Machine med 22-årige Florence Welch i front havde helt klart et af de mest effektfulde og flotte outfits på. Hendes top var moderigtig med markerede skuldre, og de lange chiffonærmer kom til deres ret med den medbragte vindmaskine – og så var det hele toppet af med guldpaillethotpants!
22
Britiske Basement Jaxx var live-mæssigt en af de helt store overraskelser for mit vedkommende! Ikke nok med at de virkelig fik publikum med, så diskede de også op med nogle ret finurlige outfits. Bl.a. promkjoler med flæser og i lamé og en halskæde med Chanel-logoet bygget i Lego.
3
Svenske Lykke Li mindede mig lidt om den tredje Olsen-tvilling – hun er lige så petit, skødesløs og stylish som Mary-Kate og Ashley. I dagens anledning var hun helt i sort: Sorte snørestøvler, sort oversized skjorte med sorte satinshorts nedenunder og et stort flæsetørklæde.
4
Jeg fik ikke set så meget til sangerinden fra canadiske Crystal Castles, men Soundvenue beskriver hendes “signatur-outfit bestående af pencil skirt, sort t-shirt og ravnesort Playmobil-hår”.
5
Altid cool Sharin Foo fra The Raveonettes med sin karakteristiske platinblonde page.
6
Og cellisten fra Choir of Young Believers med en scrunchy!

25 kommentarer

 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] være mange bloggere har jeg fået opdateret mit iTunes med nye og fantastiske sange. Sidst var det Maria, der havde været til Beat Day og videreformulerede hvor fantastiske Florence + The Machine var. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har allerede beundret Florence Welch’, forsangeren i Florence and the Machines, scenetøj – og det bliver […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Florence and the Machine - Drumming Song