Jeg er skam stadig i live...

En fashionabel drøm

16
Jeg skal beklage de seneste dages fravær, men jeg har ikke just været fashionabel de sidste par dage – og så kan jeg også mærke, at jeg trængte til lidt ferie fra blogging… Men forhåbentlig er jeg vendt tilbage med fornyet energi og inspiration 🙂

Forresten så havde jeg den mærkeligste drøm i nat. Jeg drømte, at jeg samlede flasker og købte en PS1-taske for pengene…Det må have været mange, mange flasker, jeg har samlet…Og min underbevidsthed må prøve på at sige mig et eller andet…

(billeder fra mrsh.se)

4 kommentarer

 • Hehe, jeg drømte om vintageøreringe i nat, det er der også en helt klar grund til.

  – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan kan det jo gå. Der er trods alt vigtigere ting end blogging – selvom man ikke altid tror på det 🙂 Den er nu altså fed, den taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Vibeke: Ja, jeg tror, at vores undebevidsthed prøver på at sige et eller andet 😉
  @Frk. Kindrødt: Ja, der er andre ting, der er vigtigere en blogging – heldigvis! Og ja, det er en fed taske!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] med sin flap og remmene, der går ned over (og på det punkt minder den lidt om PS1 fra Proenza Schouler). En perfekt taske til hverdag… SS10-kollektionen, der lige er blevet vist i London, bød […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er skam stadig i live...