Kiss and make up

Første smugkig på Jimmy Choo for H&M

128
Der er ingen tvivl om, at overknee-støvler er den hotteste støvlelængde til efterår/vinter – det så vi senest i Vogue Paris.

Cover har også lavet en trendrapport om overknees, og der fremviser de ovenstående støvle, der er fra Jimmy Choo for H&M med en pris på 1.799 kr.

Måske Cover er en smule tidligt ude med billeder? For kollektionen kan først fås fra den 14. november, men det gør det bestemt ikke mindre spændende at få det første smugkig allerede nu!

(billede fra cover.dk)

4 kommentarer

 • mimi

  Det var dyrt for en “H&M støvle” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Historien melder desværre intet om, om det er ægte læder eller ej – men hvis det er ægte læder, så er det ikke galt for en overknee støvle.
  Og ja, det er dyrt for en H&M-støvle, men billigt for en Jimmy Choo-støvle 😉 Her er fx en overknee, der koster ca. 7.800 kr.: http://www.net-a-porter.com/product/48691
  Men det kommer jo an på, hvordan man ser på det 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Helt enig Maria. Plus det er jo en Thigh-high støvle, så der går lige lidt ekstra til. Så når man kan give 1300-1400 for en alm. high street over-knee støvle i skind, må det da siges at være en god pris.
  og det må da være ægte læder, ellers ville jeg nok gå ind i et godt ventileret rum før at jeg tager den af efter en lang dag på farten :o) (Puha en stank)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Enig i dine betragtninger, Dorthe! Og ja, man må da håbe, at det er læder, ellers bliver de nok klamme at gå med i længden…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiss and make up