Søster chic

Jagt på armbånd

113
En af de farlige ting ved at bladre i modeblade er, at jeg jo nemt falder over ting, jeg kan spendere penge på. Men et af minusserne ved ting spottet i magasiner er ofte, at de enten for længst er udsolgt eller slet ikke er i forretningerne endnu 🙁

I denne måneds Costume (nr. 89) er der et superflot armbånd fra Gina Tricot til 159 kr., som ifølge bladet skulle være i forretningerne i sidste uge. Men måske er det allerede revet væk, for da jeg tjekkede i forretningerne i går, så var armbåndet der ikke.

Og i ALT for damerne 32/09 spottede jeg et fint, nittet armbånd fra Divided Exclusive. Men så vidt jeg kan læse hos Clamour for Glamour, så er det først i forretningerne fra i næste uge – og som med andre Divided Exclusive-items, så er de sikkert revet væk på 5 sekunder!

Suk…Man skal jo nærmest ligge i sovepose foran forretningerne, hvis man vil have fingre i de ting, man spotter i magasinerne…

(billeder fra Costume nr. 89 og ALT for damerne (32/09))

3 kommentarer

 • lilja

  jeg var også på jagt efter armbåndet i går.. jeg fandt heller ikke noget – så du må lige sige til, hvis du falder over det, så vil jeg gøre det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Armbåndet fra H&M har allerede været inde på webshoppen, men det blev revet væk i løbet af no time. Ville også selv gerne ha’ haft nallerne i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @lilja: Jeg skal nok sige til, hvis jeg ser det!
  @Miss Jeanett: Øv, øv! Det så jeg slet ikke 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søster chic