Søndagssang: Florence and the Machine - Cosmic Love

Kiss and make up

127
Hvis der er én ting, hr. kæreste og jeg kan komme op at småskændes over, så er det, hvilke film og serier vi skal se. Det er den helt klassiske: Fyr vil se action/alien/plat komedie-film, mens pige vil se romantisk/drama/kærligheds-film.

Så mens jeg stod og skurrede lidt arrigt på fadet, hvor der havde været ovnkartofler i, og den eneste bemærkning hr. kæreste meget rammende kom med var: “Man kan nærmest mærke frustrationerne gå ud over den opvask”, så havde hr. kæreste downloadet det seneste afsnit af Project Runway, hvis sjette sæson lige er skudt i gang i USA.

Og så kunne jeg jo ikke andet end at tilgive hr. kæreste, og jeg blev endnu engang mindet om, hvor fantastisk han er. Han åbnede min pose yndlingsslik, trak mig helt ind til sig, og så lå vi og så designerspirerene svede over den seneste udfordring fra Heidi Klum og Tim Gunn.

Jeg ved, han hader at se det stads – men at han ser det sammen med mig for min skyld…så stor tror jeg sgu ikke, at jeg kunne være…Måske man skulle til at følge med i den nørde-sci-fi-serie han altid glor på?!

(billeder zimbio.com)

5 kommentarer

 • Hej Maria,

  Du kan vel ikke hjælpe mig med hvor jeg kan finde project runway på nettet?

  Tak.

  //Betina

  P.s. og hvis du har lyst må du også meget gerne tilføje min blog til din liste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså hvis nu det er, så er her nogle serier vi har ku’ blive enige om herhjemme. Kunne jo være der var noget at komme efter for jer: Weeds, Californication, The Office, LOST og Frasier.

  KH Marie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed blog! 🙂
  Har fuldt lidt med, og synes godt om dine indlæg:)
  Tjek vores nye blog ud, hvis du synes om den, må du meget gerne linke.
  Ha’ en god dag.

  //Sofierne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøøj, det var da helt vildt sødt gjort!! 😀
  Så er det ned at købe flæskesværd til ham og se Heroes og alt det andet spændende, som han sikkert ser (jeg er MEGET mere til action og god sci-fi end kærligheds-tamtam. Kammer kun over, når den står på 3+ bold og andet sport en heeeel dag).
  /Trine – presenting.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @betina: Du kan enten torrent-downloade det, hvis du er nørd nok til det – ellers prøv her: http://oxideret.wordpress.com/2009/08/31/rz-s%C3%A6son-2/
  Og jeg har add’et din blog til min liste!
  @marie: Tak for anbefalingerne! Jeg har selv fulgt lidt med i Californication, så måske han kan lokkes til at se det.
  @Sofierne: Jeg har linket til jer 🙂
  @Trine: Hehe, jeg tror, det er en dårlig idé at købe flæskesværd, for så ender det med, at jeg spiser dem alle! Og han interesserer sig slet ikke for fodbold – heldigvis…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Florence and the Machine - Cosmic Love