Red ladies on the red carpet

On the go…

14
Så kom min nye mini notebook og mit mobile bredbånd fra Oister, som jeg fortalte om i sidste uge – og jeg er yderst tilfreds med mine køb!

Det mobile modem var supernemt at installere og nettet fungerer upåklageligt, og bærbaren er faktisk nem at skrive på, selvom tasterne er ret så små. Jeg skal bare lige blive vant til den mindre skærm, der gør, at man skal scrolle mere, når man fx læser i sin Google-reader.

Nå, jeg må videre med dagens program, som jeg ikke helt kan overskue pt. Hr. kæreste har meldt sin ankomst senere end forventet, så jeg kan lige nå til Rützous show i aften. Er sindssygt spændt på at se, hvad der vandrer ned ad catwalken! Jeg var også til det flotte show i februar, så der er noget at leve op til!

Men fordi jeg tager til show, har jeg som Camille tøjkrise! Ikke fordi jeg skal have noget på, der kan gå fra dag til aften, men fordi halvdelen af mit tøj er pakket ned i flyttekasser!

Så jeg må se, hvad jeg kan grave frem og prøve mig frem foran spejlet. Og når jeg har fundet det rette outfit, så skal jeg pakke resten af mit tøj ned. Jeg flytter nemlig på lørdag, og dagene inden regner jeg med at indhente tabt tid med hr. kæreste. Så mellem pakning, flytning og lykkelig genforening bliver der (desværre) ikke meget tid til modeuge eller blogging…

3 kommentarer

 • Kirstine

  Kære Maria!

  Jeg har i noget tid misundet din dejlige garderobe og accessories – specielt den draperede COS top. Desværre er jeg sjældent i hovedstaden og jeg ville hører om der kunne være mulighed for at du snuppede 2 i hver sin farve og sendte dem til mig? Jeg vil selvfølgelig overfører penge inden og gerne give lidt ekstra for besværet?

  Tak for en fed blog.

  Mvh Kirstine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Kirstine,
  Undskyld mit sene svar! Jeg kan desværre ikke nå i COS for at hjælpe dig 🙁 Jeg har virkelig travlt for tiden.
  Jeg håber, du får fingre i dem på en eller anden måde 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at opdage ringene, finde dem og blogge om dem – det er da fantastisk (og også lidt farligt) med mobilt bredbånd, mini-computer og blogging… Indsendt af modemedmere kl. 5:06 | Ingen kommentarer Etiketter: Glitter, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red ladies on the red carpet