Postkort fra hr. kæreste

Søndagssang: Kings of Convenience – Homesick


Klik på billedet for at høre søndagssangen.

Ok, jeg ved, at jeg er gået helt i feriemode, når jeg ikke længere har styr på, hvilken dag det er idag! Jeg var jo helt ved at glemme denne uges søndagssang! Idag har jeg ikke lavet andet end at slappe af, se film og gøre rent. Og spist Nutella-madder…Jeg har en eller anden absurd craving efter Nutella for tiden!

Og så har jeg hørt Kings of Convenience, som jeg synes leverer det perfekte soundtrack til en søndag. Uhm…Især denne sang hører jeg nærmest på repeat – der er kun 3 dage til hr. kæreste kommer hjem! (Og skal nok forsøge at lade være med at skrive om ham hele tiden, men jeg savner ham så meget, at det halve kunne være nok…)

Hvad hører I denne søndag?

4 kommentarer

 • Maj

  Jan Johansson, The Gossip, Four Tet, Fugees og T.I. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det lyder som et godt søndagssoundtrack 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du godt kan lide Kings of Convenience, kan jeg kun anbefale dig at tjekke forsangerens andet projekt ud. Bandet hedder The whitest boy alive og er helt fantastiske, og måske kender du dem allerede?

  De spillede på årets roskilde festival og er ikke helt så stille som kings of Convenience, men mindst lige så gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Kender godt Whitest Boy Alive 🙂 Og ja, de er fantastiske!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra hr. kæreste