Ulvering

The heart wants, what the heart wants

125
Hvad sker der lige for, at Elle Collections koster mere end det DOBBELTE i Danmark, end originalprisen på £6 pund i England?!

Men da jeg stod nede i Magasins magasin-afdeling kunne jeg alligevel ikke lade være…Jeg plejer at købe det over eBay, men havde simpelthen ikke tålmodighed til at vente på posten – jeg skulle have et fashion fix NU!

Og jeg må godt…Jeg trænger til lidt selvforkælelse…Jeg er lidt nede over, at ferien snart er ovre, at vejret er dårligt, og at jeg skal begynde på uni igen i næste uge…Jeg håber, at motivationen til studielivet kommer, når jeg endelig er tilbage, men lige nu kan den ligge på et meget lille sted…

(billede fra thefashionspot.com)

7 kommentarer

 • Jeg kastede mig også over det nye danske ELLE igår – for selvom det lige har været sol og sommer, så føler jeg mig allerede grå med leverpostej-farvet hår. 🙂

  God dag.

  Vh

  sandra lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg stod også og savlede over det… men med en pris på 160 kr er det altså for vildt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder til at du fortjener det Maria. Der er ikke noget bedre på en off-day end at synke ned i sofaen med en kop the og et fashion-fix.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  det er vildt at det koster det dobbelte!!

  Må man spørge, hvad du skal studere på uni?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @sandralykke: Jeg føler mig i den grad også ikke-fashionabel for tiden…Så det er rart at få lidt mode ind i form af blade 🙂
  @mille: Det er en ret vild pris ja!
  @Signe: Jeg fortjente det i den grad!
  @Emma: Jeg læser journalistisk på SDU i Odense – mangler lige 7. og sidste semester, før bacheloren er i hus 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] luxe sweat” er en af de trends, som er blevet spottet i det seneste Elle Collections, der virkelig har inspireret mig. Mødet mellem en casual, sporty trøje og en mere dressy […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Bladet udkommer den 27.januar og koster vist £6 i England. Jeg plejer at købe mit på eBay, men sidste sæson fik jeg en hjerneblødning af utålmodighed og købte det til über-überpris i Magasins […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulvering