Pailletleggings med sweatshirt

Face mists

124
Min elskede Fix+ Rose synger på sidste vers, og fordi den er limited edition nåede jeg selvfølgelig ikke at få en back-up 🙁 Jeg kunne selvfølgelig også få mig den almindelige Fix+, men jeg synes bare ikke, at det er det samme uden rosenduften…

Derfor lurer jeg på et godt (og billigt) alternativ. The Body Shops Vitamin E Face Mist dufter delikat af roser og fugter godt (der er dog parabener i – øv!), Jurliques Rosewater Balancing Mist er en smule dyrere og flasken er tungere, hvilket ikke gør den så handy at have med i tasken.

Avènes Eau Thermale dufter godt nok ikke af roser, men jeg har læst så godt om den på diverse blogs og beautysites, at jeg kraftigt overvejer at smutte forbi det lokale apotek og tjekke den ud.

Kan I anbefale en god face mist?

(billeder fra thebodyshop.com, hqhair.com og abeautyfulsentiment.com)

20 kommentarer

 • Trine

  Matas Rosenvand hældt på din gamle forstøver-flaske. Ingen parabener eller andet gift – bare lækker duft og fin fugt til meget små penge. Bliv ikke forskrækket over, at dunken med rosenvand ligner kemikalier….god fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ih, det lyder som et super godt tip! Tusind tak! Vil drible ned i Matas i morgen.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg plejer at købe “Pukka” s rosenvand.Den er lidt mere luxusagtig end den fra matas og kommer i en fin glasflaske.Mener at den koster lige omkring 100,-.Den er i øvrigt også eminent til at pifte kedeligt hår op med.Og så sprayer jeg ind imellem min hovedpude lige inden jeg går i seng 🙂
  P.s: Matas´s plejer jeg at hælde på strygejernet sammen med vand, så dufter strygetøjet lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nehlsen

  Altså jeg ville ikke købe Avenes.. Selvom jeg har brugt den engang 😉 Og den da er meget lækker, men et eller andet sted er det jo bare vand..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Mariann

  Dr. Hauschka har også lavet en rosenvand til rimelige penge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ellers kan du altid bruge de der evian sprays, de er uden rosenduft, men de er super forfriskende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Maria
  Jeg bruger Tromborgs rose water, som er super lækker. Den koster vist ca 140 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger selv Avènes Eau Thermale, og synes den er super god. Måske er det indbildning, men jeg prøvede en anden kildevandsspray fra apoteket, og det var slet ikke det samme. Den fåes i en stor flaske til badeværelset og en lille til tasken. Mener de koster ca. hhv. 80 og 30 kr. Og så synes jeg faktisk at det er rart den ikke dufter … der er jo ingen grund til at bruge overflødige duftstoffer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belle

  Kan kun bekræfte at Avenes er rigtig, rigtig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt tip.
  Ellers ville jeg sige den fra Cliniques Moisture Surge serie. Fås i nogle små prøve størrelser på Ebay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvad bruger man en face mist til??? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den der Eau Thermale er seriøst bare vand på forstøver i dyr indpakning (læs evt. ingredienslisten…) – ikke noget jeg ville bruge mine penge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Mille: Den fra Pukka lyder også god – hvor kan man købe den? Og sikke mange gode ting man kan bruge rosenvand til – det var jeg slet ikke klar over!
  @Lene Nehlsen: Ja, dybest set siger min fornuft mig også, at det “bare” er vand – men det må være noget specielt godt vand siden jeg har hørt så meget godt om det?
  @Tilde Mariann: Jeg har før været glad for Dr. Hauschkas produkter, så det kunne være, at jeg skulle tjekke det ud!
  @alberte skronski: Ved du egentlig hvad forskellen mellem Avene og Evian er? Det er vel begge kildevandsspray…
  @Anna: Tromborgs produkter er så lækre, og til 140 kr. er det vel ikke SÅ slemt…
  @e-marie: Tak fordi de deler dine erfaringer om Avene. Jeg kan godt lide en diskret rosenduft, det virker mere forfriskende på mig – og det er jo ikke overflødigt, da det jo er naturlig duft fra roser?
  @Belle: En mere der er vild med Avene! Der må være noget om snakken!
  @FrkBlaBla: Tak for anbefalingen af Clinique 🙂
  @Signe: Jeg bruger den til at “sette” min makeup: Jeg bruger mineralfoundation, og det kan godt se lidt pudret ud, men med et par sprays med en face mist, så ser man frisk og naturlig ud – og det får make uppen til at holde i længere tid! Plus så bruger jeg den til at frisk min hud op i løbet af dagen, det fugter rigtig godt og giver min hud mere glød.
  @Emma: Ja, i bund og grund er det “bare” vand – men der er mange, der taler godt om det alligevel!
  Tusind tak for tippene alle sammen – bliv endelig ved med at komme med flere forslag!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg plejer at købe Pukka i div.helsekostforretninger.Der ligger eks.en ved siden af SAS hotellet ved hovedbanen.Du kan også finde den på nettet her: http://www.yogaudstyr.dk/olier.php

  Jeg kan i øvrigt også anbefale Pukka´s urtethe, utraditionelt men rigtigt lækkert!Og så er det øko 🙂
  Når du nu er i helsekosten så køb en bøtte kokosolie, bland et par skefulde med havsalt og lidt brun farin, så har du den lækreste bodyscrub.Smør dig ind når du står i brusekabinen og vask af med varmt vand = Babynumse all over!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  jeg bruger også den fra Pukka – den kan købes på helsehelse.dk .. der har jeg i hvert fald købt min 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart gå for Jurliques. Den er mega god, uden åndssvage parabener og hvad det nu ellers hedder, og dufter fuldkommen fantastisk! Klart pengene værd, hvis du spørger mig:)
  /Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Mille: Du er bare fyldt med de bedste råd – tusind tak, fordi du ud af dem! Jeg skal da helt sikkert forbi en helsekostforretning!
  @lilja: Tak for link til Pukka!
  @Julie: Jurliques er også superlækker!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Clinique kan ikke anbefales…det er fyldt med giftigt lort, og det er så skrapt at nogle bruger det til at gøre badekar rent med…og til neglelakfjerner. Uhm. Har fået de vildeste allergiske reaktioner af Clinique.

  Men jeg kan stærkt anbefale Dermalogica Multi-Active Toner. Den koster £18 på hqhair.com (omkring 140 kr). Jeg sprayer den på en foundationpensel og dupper den på kindbenene…highlighter uden glimmer, det ka’ vi li’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ok, det er jo forskelligt fra person til person – min veninde er nemlig superglad for Clinique.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pailletleggings med sweatshirt