Derfor er blogging fantastisk...og lidt dyrt i længden...

Hvilken neglelak skal du have til efterår?

14
Det regner og blæser udenfor, og så er der ikke noget bedre end at ligge i sengen og surfe lidt rundt på nettet, mens hr. kæreste kokkerer i køkkenet.

Jeg surfede blandt andet forbi Elle UK, der har samlet nogle af efterårets mest hotte neglelakker. Og det ser ud til, at der er noget for enhver smag, hvad enten man er til mørke nuancer, farverige eller mere neutrale negle.

Denne sommer har jeg været glad for Diors farver (Bubble Gum og Nude Chic), men jeg har allerede så mange lilla neglelakker, så jeg tror, at jeg springer Diors labre lilla over.

Mat neglelak er jeg ret tændt på, så Essies matte overlak er helt sikkert et muligt køb. Jeg er stadig ret meget på vippen, hvad angår Chanels grønne “Jade” – den er meget pæn i flasken, men er den nu også så pæn på neglene?

Hvad er din musthave neglelak til efteråret?

(billeder fra elleuk.com)

20 kommentarer

 • helt klart matte about you, den er meget mere brugbar, for det er en overlak der gør alle neglelakker matte, så det er et musthave for mig.

  hvad med dig???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit næste køb bliver nok Diors Nude Chic eller noget a la den. Jeg trænger seriøst til flere neutrale lakker, jeg kan have på på jobbet. Har netop købt denne i en mere lyserød nude nuance:

  http://garderobeskabet.blogspot.com/2009/09/nude-neglelak.html

  Men mangler noget mere beige-nude 🙂

  Har forøvrigt læst, at Chanels Jade er mere gennemsigtig på end man tror, når man ser den i flasken.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen så vild med Jade! Den er så sindssygt flot, men til en pris på 170kr (?)… arh, ikke lige. Og synes ikke helt det er besværet værd at prøve at opstøve den, når der sikkert er billigere alternativer (der sikkert ikke er ligeså flotte).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får om ganske snart et par lakke fra Zoya’s Truth & Dare collection. Pinta og Envy er henholdsvis mørkelilla og grøn og de er vist lige til årstiden 🙂 Ellers så blir Zoya – Anaka nok min favorit 😀

  Og mht. til Jade har jeg set den på nu og sammenlignet og er slemt skuffet. Bliver ikke en jeg ska ha i hvert fald 🙁 Men der er jo sikkert andre der vil kunne li den ;D Der er et par billeder her http://www.alllacqueredup.com/2009/09/chanel-jade-nail-collection-swatches.html

  Håber det kan hjælpe dig på vej ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  uh, jeg ska helt sikkert ha Chanels jade-neglelak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har allerede købt min Vendetta fra Chanel og tror da helt sikkert deres Jade er superfed også…har set den på et par modeller og der så den noget så fin ud. Så den bliver da klart et køb hvis den da er til at få fingrene i…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chanels jade
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej hvad hedder den lilla Dior neglelak? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Rouge Noir. Altid rouge noir. Og ellers rød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @alberte skronski: Som jeg har skrevet i indlægget, er jeg nok også mest til overlakken fra Essie.
  @Maria: Jeg kan kun varmt anbefale Diors Nude Chic 😉
  @Laura: Jeg synes efterhånden også, at Chanel er begyndt at kræve meget for deres neglelakker – jeg har faktisk aldrig i mit liv købt en Chanel-neglelak – dertil er jeg for nærig…Jeg ønsker mig dem altid i gave eller køber dem billigere på eBay eller TS.
  @lilja: Du er nok ikke den eneste, der er vild efter Jade 😉
  @Lise: Jeg har også Vendetta, den er superflot!
  @chanels jade: Tak for link!
  @Mette: Den hedder “Black Plum”
  @Maj: Rouge Noir er også en klassiker 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • solvej

  Essie’s Matte about you, lyder jo som et vidundermiddel! Men jeg gad godt at vide om den virkede, før jeg køber til 150 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke selv så meget til neglelakker, men jeg har ladet mig fortælle at Jade kun kommer i London, NY og Paris.

  Jeg skal selv ud og se om jeg kan finde den til et par stykker så skal nok lige melde tilbage om den er til at opdrive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg skal ikke selv på jagt efter den, så jeg har faktisk ikke undersøgt, om man overhovedet kan få den i DK :S
  Men du må godt melde tilbage, om den er til at opdrive 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mange af jer har tilkendegivet, at I gerne vil have jeres negle Jade-farvede til efteråret, så vender jeg igen tilbage til en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok mest til den lilla negleak.. og så er jeg mest til det “glossy” look og ikke så meget til det matte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg fået undersøgt Jade mysteriet yderligere og det viser sig at den først kommer i butikkerne den 1. oktober, derudover kommer den kun i Selfridges og Chanel butikkerne herovre, så kunne meget vel forestille mig at rygtet om at den ikke når til DK er sandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Kathrine: Jeg eeelsker også lilla neglelak!
  @Mathilde: Det er der nok en del fashionistaer, der bliver skuffet over 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tiger har en lignende “Jade” til ti kroner lige for tiden, hvis nogen skulle være interesseret 🙂

  God Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet! Har godt set den på andre blogs.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er blogging fantastisk...og lidt dyrt i længden...