Ruskind & rubber

Hvor får jeg mere tid?!

Jeg er lige kommet hjem og sidder nu og fortærer en velfortjent burger-menu fra McD. Har lige hjulpet en veninde med at emergency-flytte (mænd, altså!) og kan ikke helt overskue at pakke min taske – jeg drager nemlig et smut til Fyn.

Dels skal jeg til vejledning angående mit bachelor-projekt: Hvordan er det lige, at jeg skal overtale min vejleder, som btw er leder på mit studie og tidligere bigshot-journalist hos bl.a. Information og Politiken, om, at jeg gerne vil lave bløde features, der højst sandsynligt ikke vælter ministre?!

Mens jeg er på Fyn, stopper jeg også forbi Svendborg, da min mor fylder rundt i morgen. Og jeg har selvfølgelig ikke haft tid til at købe en gave. Arg! Nogle gode gaveidéer til kvinden, der har det meste?! Synes ikke, at jeg kan spille på de gamle travere såsom orkideer, lottokuponer og lækre tørklæder!

Lørdag springer jeg tilbage til København og videre til Nordsjælland, hvor jeg skal til 30-års fødselsdag – og der har jeg (typisk) ikke haft tid til at finde et outfit frem…

Oh, en eller anden giv mig flere timer i døgnet…en dobbeltgænger…eller måske en personlig assistent?! Alle dele er vist lige urealistisk, så jeg nyder bare resten af min Tasty Chicken-burger og prøver på at lade være med at stresse FOR meget…

7 kommentarer

 • Hej Maria,

  Bare lige en gaveide, som jeg måske ville bruge, hvis jeg stadig havde en mor (alternativt modtager jeg gerne, siden jeg jo ER mor): Dullegrej af mærket MOR! Jeg har selv et komplet badesæt med lys, badesalt og bodylotion – det dufter skønt og er mega-lækkert. Ellers kunne det også bare være en læbepomade (se dette indlæg: http://highstreetheels.blogspot.com/2009/09/gifts.html)

  Håber du kan bruge tippet / har tid til at købe det!

  Pøj pøj med opgaven og alle weekendens planer!

  Kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Gave til mor: Hvad med en biograftur/teatertur med dig. Hun vil få både en kulturel oplevelse OG noget tid alene med dig. Har selv brugt det og det er smadder hyggeligt. Tillykke til din mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kan desværre ikke trylle mere tid frem til dig, der må du prøve Merlin.com for en formular ??? 🙂
  Min mor er(lige som jeg) ret vild med mode, så jeg ville:
  1: Bestille et abonnement på et modemagasin eks. Eurowoman, på nettet.
  2: Købe et gavekort til en webshop man ved hun ville kunne lide.

  Ellers kan Peter Beier chokolade bestilles på nettet…. så tilgives det meste :)He He
  Hapy Hunting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Mariann

  Mht. bacheloropgaven… Jeg ved, at Malene Malling (ophavskvinde til både Costume og Cover) skrev en afsluttende opgave på DJH om modejournalistik. Så få fat i dén og slå din vejleder oven i hovedet med den. Hvis hun må, så må du da også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Mette: Makeup-mærket MOR lyder som en rigtig god idé! Tak for tippet 🙂
  @Karen: Gode forslag! Men min mor er desværre ikke så kulturelt anlagt…
  @Mille: Det lyder som nogle gaver, jeg selv ville blive glad for! Men min mor er SLET ikke modeinteresseret, og hun bryder sig ikke synderligt om søde sager!
  Puha…Nu når jeg tænker over det, er hun enormt svær at købe gave til!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H. Lam

  Har altid ment, du så lidt vietnamesisk ud, og hvis det er tilfældet, så inviter din mor på en middag på en af de mange lækre vietnameserrestauranter i Kbh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Tilde Mariann: Jeg ved ikke, om kravene til bachelor-projektet er forskellige fra DJH og SDU…Men jeg skal ikke skrive om mode, men noget andet, jeg synes er spændende 😉
  @H.Lam: Jeg er vietnameser 🙂 Og ja, der er rigtig mange lækre vietnamesiske restauranter i Kbh, men hvis jeg selv skal sige det, så laver min mor bedre mad end dem alle sammen 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruskind & rubber