Gimme Jimmy Choo, nu!

Jagten på en sort cardigan

116
Cardigan fra Stylebutler i 100% silkejersey til 699 kr. hos styledelux.com, cardigan fra Månestråle i 100% uld til 599 kr. hos musthaves.dk og cardigan fra Bruuns Bazaar i 100% uld til 699 kr. hos musthaves.dk.

Jeg er en cardigan-pige: Jeg bruger dem sommer, vinter, efterår og forår. Til hverdag og fest. Med kjole, toppe og buksedragter. Men selvom jeg bruger en cardigan så godt som hver dag, så er jeg aldrig gået synderligt meget op i kvaliteten – mærkeligt, når jeg egentlig tænker over det!

For nogle uger siden tabte jeg min trofaste navy cardigan fra H&M, og så tænkte jeg, at jeg ville gå efter en ny cardigan i bedre kvalitet. Så jeg stoppede ind i Benetton for at kigge på deres cashmere-cardigans, men til 999 kr. kunne mit SU-budget ikke rigtig følge med!

Derefter kiggede jeg i Zara, for jeg ved, de har nogle fine cashmere/silke cardis, men der var selvfølgelig ikke nogle i min størrelse (jeg synes nærmest, man skal belejre Zara for at finde cardis i sin størrelse, eller er det bare mig?!). Så til sidst stoppede jeg ind i COS, hvor jeg fandt en navy cardigan i silke/bomuld til 380 kr. Fin kvalitet til en mere SU-venlig pris.

Nu vil jeg så gerne finde et bedre alternativ til min trofaste, forvaskede sorte cardigan fra H&M. De eneste krav, der er ufravigelige, er, at den skal have v-hals og nogenlunde diskrete knapper. Og så skal det være rimelig kvalitet til ok penge.

Jeg har fundet disse tre cardigans frem, som måske lige er på vippen til at være for dyre, så jeg vil høre, om I kan anbefale nogle gode, sorte cardigans til overkommelige priser?

(billeder fra styledelux.com og musthaves.dk)

15 kommentarer

 • Jeg må indrømme, at jeg elsker min sorte cardigan fra H&M til 149kr. Jeg synes, at den holder både farve og facon og fnuldrer slet ikke de første par år. Jeg har haft 2 på 5 år og nr. 2 er jeg slet ikke færdig med endnu.

  – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har for nyligt købt denne fra H&M i 50% uld og 50% akryl. Den er udmærket til prisen:) http://shop.hm.com/media/products/755/DXL755_72204_09090_43_8778.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Saint Tropez laver nogle fine cardigans i alle mulige farver og snit bl.a. den med v-hals og knapper som du efterlyser. Mener at de koster 299 kr. og nogen gange er der 2 stk. for en billigere penge. Kvaliteten er i top til prisen, syns jeg!
  Held og lykke med jagten:)

  /Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Maria. Inde i Benetton kan du faktisk få en ren uld cardigan til 349 både med rund og v-hals. Tak for en god blog. Hilsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan desværre ikke komme med et billigere bud, men Rosemunde har en rigtig lækker 100% ren blød uld cardigan der opfylder alle dine krav – til 699,- Jeg har selv nupset den lilla, de har den helt rigtige tykkelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nielsen

  Hej Maria

  Denne er lækker blød og billig, men har måske ikke diskrete nok knapper???

  http://www.bonaparte.dk/dametoej/cardigans/group/2089699/dmc_mb3_productlist_pi1.6060.offset/4/product/7105973/Produktdetaljer.produktdetails_dk.0.html

  Er også lidt i tvivl om du er for lille til deres str. S.

  Mkh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt klart du skal gå i Zara og købe en ny cardigan! Jeg har en sort cardigan derfra, den er billig og den holder super godt!
  Hilsen Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Caroline: Tak for link! Den ser rigtig fin ud, men jeg leder efter en cardi med v-hals, og den du viser er rund.
  @Vibeke: Jeg er skam også godt tilfreds med mine cardigans fra H&M, men jeg tænker, at jeg vil udforske markedet en smule 🙂
  @Signe: Tak for link, men den cardigan er for lang. Jeg leder efter en helt alm. cardi.
  @Christina: Det lyder super! Må kigge forbi Saint Tropez…
  @anonym: Tak for tippet! Må straks tjekke Benetton ud igen!
  @city chic: Tak for tippet. Må undersøge Rosemunde nærmere.
  @jeannette: Jeg har aldrig handlet hos bonaparte, så jeg er nok også ret meget i tvivl om str. Jeg er jo ikke så stor!
  @Signe Lynge Andersen: Jeg vil også meget gerne have en fra Zara, mit problem er bare, at de altid er udsolgt i min str.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  når jeg tænker over det er alle min cardigans egentligt købt i genbrug, så min pointe må være at man altså godt kan være meget heldig med genrbug! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det har du helt ret i! En af mine yndlingscardigans er 2nd hand.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  H&M har lavet nogle cardigans i 100% silke. De koster cirka 300 kroner, og de er rigtig fine. Og så har de V-hals og diskrete knapper. Jeg ved at de har dem i H&M i Field’s, KBH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  1000 tak for tippet! Det må jeg tjekke ud, næste gang jeg er i H&M!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er osse en total cadiganfan. Og kan varmt anbefale Saint Tropez. Fåes både med høj og lav rib. I alle farver og er i en super kvalitet – både facon og farve holder – selv fter vask nummer 100. Og prisen er 199 kr.
  😉 Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet! Du er ikke den eneste, der nævner Saint Tropez, så der må være noget om snakken!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gimme Jimmy Choo, nu!