Giv mig grøn neglelak

Søndagssang: Athlete – In Between 2 States

john cena
Klik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Jeg skal beklage for mit fravær denne weekend, men jeg har i den grad trængt til at hive stikket ud! Næste uge kommer til at gå helt op i opgaveskrivning, og jeg tror desværre, at denne weekend der lige er passeret bliver den sidste, hvor jeg virkelig kan slå mig løs.

Lige nu er jeg lidt træt efter en hyggelig weekend med godt selskab, mad og (alt for meget) drikkelse, men jeg kan ikke udskyde det længere: Jeg skal til at aflevere idéoplæg til min baceholor-opgave, og jeg er totalt idéforladt og uinspireret…øv…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv mig grøn neglelak