Oprah på Strøget

Seneste køb…

125
Er noget absolut ikke fashionabelt – det er en diktafon. Før har jeg altid kunne klare mig med en blok eller låne mig til en diktafon på studiet eller arbejdet, men min bachelor-opgave kommer til at indbefatte en masse interviews, så det er på tide, at jeg fik fat i sådan en dims!

Jeg synes nu, at det er enormt besværligt at shoppe elektronik, fordi man skal læse en masse tekniske specifikationer igennem – det er meget sjovere at shoppe sko!

(billeder fra pixmania.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oprah på Strøget