Nittede ballerinaer

Modemedmere.dk i Fyens Stiftstidende

14
Som Camille og jeg begge har løftet en lille flig for, så blev vi begge interviewet af en journalist fra Fyens Stiftstidende. Og resultatet kunne ses i avisen i søndags.

Desværre kan man ikke købe avisen her i København, så jeg tjekkede artiklen ud, da jeg var på biblioteket i går. Camille ser chic ud på forsiden, og på tre sider i Fokus-sektionen er der et tema om modeblogs. Klik på de enkelte sider for at læse dem!
free image hostfree image hostfree image host
Jeg synes altid, at det er mærkeligt, at se sig selv på tryk! Og så sammen med ord som “magt” og “indflydelse”, jeg er jo bare en pige, der sidder derhjemme ved min computer og skriver om min store interesse!

Og så glemte jeg helt at nævne det for min far, så han blev lige overrasket af nogle kolleger, der fortalte, at de havde set hans datter i avisen… Men jeg tror ikke helt, at min far forstår konceptet modeblogging…Hvordan skulle jeg også lige forklare det for ham: “Far, jeg er i avisen på søndag med det der modeblogging-noget”?!

Artiklen er skrevet i forbindelse med Friis & Co.-eventsene “Meet your blogger”, og Odense-delen løber af stablen i aften. Ses vi?!

9 kommentarer

  • […] kan findes her Posted in Uncategorized | Leave a Comment […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria,
    God artikel i avisen.

    Og god fornøjelse i aften! Det glæder jeg mig meget til at høre om. Og vær forberedt på, at der kommer mange! Der var i hvert fald mange i Århus, som du nok har luret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fin artikel og ja, underligt at blive koblet med ord som “magt” og “indflydelse”, men for jer tos vedkommende er det jo rigtigt nok! Al magt til bloggerne! Muhahaha!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med det 🙂 Rigtig cool!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria!
    Det var super hyggeligt at møde dig til Friis event i aftes.
    Er ked af det blev lidt kort, men var afsted med arbejdet. Er nu bare glad for jeg nåede forbi:-)
    Mvh Ann-Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @beam: Tak! Det var en rigtig god aften i Odense! Der var nok ikke så mange som i Århus, men der var en del – Odense er jo også en del mindre…
    @Tellah: Ja, for mange, inkl. mig, har ordet magt, bare en negativ betydning – så kan jeg bedre lide at sige, at jeg inspirerer andre 🙂
    @Sofie: Tak!
    @Ann-Sofie: Jeg er også glad for, at du nåede forbi trods arbejde 🙂
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] dumpede ind i postkassen i dag, fik jeg godt nok et mindre chok, omend jeg var blevet forberedt af Maria. Det er altså meget underligt at se mig selv […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria vil du vide alt om den nye shampo fra sheisido så skriv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria vil du vide om sheisido shampo og kure til håret er den eneste på fyn som har den helt fantastisk jeg har arbejdet med hår siden jeg var 12 og aldrig prøvet noge så skønt du må gerne ringe på 21689873 knus berit

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nittede ballerinaer