Modemedmere.dk fylder 2 år!

Busy weekend

Aj, men altså – så logger jeg på min Google-reader og ser, hvor sjovt halvdelen af blogosfæren har haft det til Samsøe & Samsøe-fest. Men næ nej, jeg var fornuftig og blev hjemme med bacheloren…

Helt fornuftig var jeg dog ikke, for efter at have udført dagens arbejde pedalede jeg til Østerbro for at sikre hr. Kærestes sejr over gutterne i Trivial Pursuit og spise kage. Og her til morgen var jeg rigtig overskudsagtig og smurte madder til tømmermændsramt kæreste – og jeg tog tilmed opvasken. Hvad går der dog af mig?!

Jeg vendte lidt mere tilbage til normalen, da jeg på min sædvanlige cykeltur fra Christianshavn hjem til Nørrebro faldt for fristelsen og tog en smuttur forbi et par forretninger. Det blev til lidt fine sager fra H&M – ups! (Der er btw udsalg for tiden, hvis nogle skulle være interesserede!)

Vel tilbage på Nørrebro blev frokosten til det bedste Fakta har at byde på: Cup-a-soup Minestrone, vindruer og Cola Zero, og nu skal bacheloren have en skalle, før jeg pakker min taske. Jeg tager nemlig til Fyn fra lørdag-tirsdag – en blanding af business (bachelor) og pleasure (fest på mit studie).

Så hvis der er lidt stille her på bloggen – så ved I hvorfor!

Og tak for alle de søde blog-fødselsdagshilsner 😛 – jeg skal nok besvare dem alle, når jeg får tid!

2 kommentarer

 • Hej :).
  Jeg skriver til dig fordi jeg bare lige vil informere dig om din canada goose jakke. Jeg ved ikke om du har en eller bare snakker om den. Men ihvertifald synes jeg du skal vide, at man levende plukker gæs og opstår der sår syer de også dem levende. Gæsne plukkes fire gange om året. Håndplukket levende. Mode er godt, men jeg synes mode er klamt når man støtter sådan noget dyremishandling. Derfor tænk over det. Mode og tøj kan lige så godt være fair for alle parter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Puha, det lyder ubehageligt! Jeg har ikke jakken, men snakker om den, fordi jeg fik tilbudt en 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modemedmere.dk fylder 2 år!