Søndagssang: Bon Iver - re:Stacks

Cool bootstraps fra Vagabond

13
Siden jeg så disse skønne bootstraps fra Vagabond hos Pernille og Modedullen, har jeg drømt hede drømme om dem. Men så vidt jeg kunne læse mig frem til, så kom de kun i udvalgte forretninger…

Da jeg grundet bachelor-skrivning ikke har tid til at besøge samtlige Vagabond-forhandlere i København, skrev jeg til Dorthe fra Vagabond i Danmark og spurgte, hvor man kunne købe de skønne bootstraps – og det var ikke gode nyheder, hun kunne fortælle mig!

De “udvalgte forretninger” er kun Vagabond-stores, og dem findes der ikke nogle af i Danmark 🙁 De har Vagabond-forretninger i Sverige i bl.a. Malmø og Stockholm, så man skal en tur over Øresund, hvis man vil købe bootstrapsene…

Heldigvis var Dorthe fra Vagabond så flink at forbarme sig over en desperat blogger, og hun sendte et par bootraps til mig. Tusind tak for det!
2
Mine nye Vagabond-boostraps giver et helt nyt look til mine Friis & Co-støvler, som jeg i sin tid købte til blogger-arrangement.
3
Tjek i øvrigt Charlotte D’s indlæg om bootstraps ud hos Eurowoman.

(de øverste billeder er fra Vagabonds blog)

4 kommentarer

 • Hej Maria – dit heldige asen!

  Jeg vil jo også ha’ fingre i de famøse bootstraps (til selvsamme støvler som dig), så jeg ringede til Vagabond, og de sagde, at de faktisk arbejder på at få dem til DK. HVIS det lykkes, skulle de komme i slutningen af oktober. Kryds fingre for det – for mig og alle de andre, der også gerne vil have dem!(Og så håber jeg, at jeg ikke sidder i baby-løn, når de kommer, så jeg misser dem!)

  Kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Mette,
  Uh, jeg håber og krydser fingre for, at de kommer til DK – for som du siger, så er jeg nok ikke den eneste, der er vild efter dem 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det foreløbigt ikke er muligt at få fingre i de skønne bootstraps fra Vagabond (med mindre man tager til Sverige…), så fortvivl ej! Jeg spottede lige på Friis & […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i Odense, faldt jeg for et par støvler fra S///Bar, som ville være en perfekt erstatning for mine Friis-støvler med Vagabond-bootstrap, der er ved at afgå ved døden, da jeg har levet hele vinteren i dem. Men suk! jeg havde ikke […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Bon Iver - re:Stacks