Magasin åbner webshop

Dagens outfit: It’s been a while!

118
Navy cardi fra COS, pink top fra Cheap Monday, sorte jeans fra Kate Moss for Topshop, halskæde fra Six, støvler fra Friis & Co. og bootstraps fra Vagabond.

Sidst der var et outfit oppe på bloggen var helt tilbage i august!

For at være helt ærlig, så har jeg ikke været synderligt fashionabel på det sidste, fordi jeg for det meste sidder hjemme og skriver opgave. Når jeg endelig er lidt dressed up, så har jeg så travlt med at komme ud af døren, at jeg glemmer at tage et billede!

Men i dag blev det da til noget. Jeg har pink og navy på, som er en af mine yndlingsfarvekombinationer (se selv, da jeg sidste år havde pink på hver dag i en uge!). Halskæden er forresten et køb fra Prag, hvor jeg også hapsede et matchende armbånd – meget Burberry Prorsum aw08!
24
Støvlerne fra Friis & Co. peppet op med bootstraps fra Vagabond er en totalt yndling for tiden i kulden og regnen!

Nu vil jeg daffe ud i kulden og hen til hr. kæreste – det er min tur til at lave mad, og jeg har meget ambitiøst kastet mig ud i at lave wonton-suppe!

Ellers bliver det en stille og rolig weekend, hvor jeg nok sidder og arbejder ved computeren (og hr. kæreste på sin). Det eneste jeg håber på, er at vejret (og tiden) tillader, at jeg kan komme ud og shoppe en smule.

Hvad har I af spændende planer for weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin åbner webshop