Hårdknude

eBay-kup

129
Som I måske har set hos Merete og Ditte, Acie, Kia og Lotte og Marie, så er vi alle med i The eBay Deal Hunter Challenge. Vi er blevet udstyret med 200 euro og skal så surfe eBay tyndt for at gøre de bedste kup.

Så når jeg trængte til en pause fra bacheloren, har jeg søgt og søgt på eBay på jagt efter det ultimative køb. Jeg har haft en lang liste med søgeord og søgeordskombinationer (så fik jeg også genopfrisket lidt informationssøgning!), ellers har jeg ikke rigtig haft nogen taktik…

Men det gik ret hurtigt op for mig, at jeg simpelthen brugte for meget tid ved at søge bredt, så jeg måtte snævre min indsøgning ind. Jeg bestemte mig derfor for at søge efter items til festgarderoben, da julefrokoster, jul og nytår står for døren – og min festgarderobe trænger i den grad til en vitaminindsprøjtning.

Hvilke kup, jeg har gjort, må I vente lidt med at se, men jeg vil lige dele et enkelt med jer. Det er de pink sko, I ser på billedet. De er fra Zara, og jeg har tidligere savlet over dem, men på det tidspunkt havde jeg ikke råd til at smide 680 kroner efter dem.

Men så faldt jeg over dette splitternye par på eBay til 275 kroner inkl. porto. Kup! Og så er det jo dejligt, at man kan finde ting på eBay, som man tidligere har savlet over 🙂

Det var lige lidt ord, tanker og taktikker fra min side – vi har jo alle holdt kortene tæt til kroppen, så jeg glæder mig til, at alle vi eBay Deal Huntere mødes i midten af november for at se hinandens kup og kåre en vinder.

Nu har jeg 20 euro tilbage, der skal spenderes – er der nogle, der har nogle gode forslag til at gøre mine festgarderobe-kup komplet? Så smid endelig et link!

8 kommentarer

 • Rigtig godt køb – jeg glæder mig helt vildt til at se alle jeres kub.
  For en ebay-elsker som mig, er det jo intet mindre end fantastisk at følge med i!

  Jeg tænker, du næsten må være ude i noget accessories – spørgsmålet er bare, hvad det helt konkret skal være, så du kan få indsnævret søgningen en smule.

  Held og lykke – og god arbejdslyst med opgaven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Det lyder virkelig ikke som et hverken kedeligt eller ubrugeligt projekt! 20 euro er selvfølgelig ikke det store, men du kunne evt. finde nogle fede vintage smykker for pengene? Det ville hvertfald være perfekt til festgardaroben. Jeg glæder mig til at se dine kup, og læse mere om jeres “challenge”. Meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Faldt over denne vintage cocktail ring. Den er virkelig feminin men stadig rå med slangen. Lidt for meget, men noget lignende ville være fint. http://cgi.ebay.co.uk/VINTAGE-80S-HUGE-CRYSTAL-SNAKE-GOLD-COCKTAIL-RING_W0QQitemZ200395885638QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewellery_Watches_VintageCostumeJewellery_CA?hash=item2ea8868c46#ht_502wt_1167

  Jeg surfede lidt rundt på eBay og synes hvertfald at søgninger med vintage eller retro kombineret med søgninger på forskellige smykker er rigtig gode, især hvis man skriver årstal på også. 60’ernes ringe er fx ret mormor-agtige mens 80’ernes er mere det vi ser idag i highstreet butikkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  OPI neglelak! jeg ved der er et sted hvor de koster 3 dollars 🙂 men jeg har ikke linket… det hjalp selvølgelig ikke så meget, men det var et forslag, for neglelak pifter tit julekjolen gevaldigt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Lisbeth: Jeg er ganske sikker på, at der er nogle gode kup blandt alle os bloggere! Og sikkert også meget bedre end dem, jeg har gjort!
  @bine: Jeg var også ude i noget med accessories, men det endte med en oversize clucth! Og tak for link – sikke en fin ring.
  @Frida: Det var jeg nemlig også ude i, men endte som sagt med en clutch.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg GLÆDER mig sådan til at se dig d. 13 november. Juhuuuu!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg glæder mig også – det bliver en fest!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg nok i en stribet top, en læderjakke, sorte skinny jeans og pink pumps – skal det mon være mine nye fra Zara eller de gode gamle fra H&M? Og så kan I forresten se alle billederne og artiklen med Winona […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårdknude