Laber halskæde fra By Malene Birger

Happy Halloween

131
Der var engang, hvor jeg synes, at amerikanske højtider som Halloween og Valentinsdag var kommerciel-usa-imperialisme (læs selv her). Men så er det jo lige sådan, at jeg er gået hen og blevet kærester med én, der er halvt amerikaner, og så kommer den der “man har et standpunkt, til man tager et nyt” og bider mig i røven.

For i aften er jeg inviteret til pumpkin pie og udhulede græskar, og det synes jeg jo pludseligt lyder åh-så hyggeligt! Jeg er dog allernådigst fritaget for at møde op i kostume og se gyserfilm. Jeg har simpelthen ikke nerver til at se scary movies – og desværre ikke tid til at opstøve et kostume!

Ak, ja! Jeg vil ikke engang prøve at forestille mig, hvor meget Valentinsdag kommer til at gå op i roser og hjerteformede chokolader – men der er det ligesom ok, synes jeg, for på den dag er det nemlig også vores årsdag…Valentinsdags-skeptiker number one turned bad – don’t shoot me!

Happy halloween, allesammen – eller festlig J-dag, hvis I skal fejre det!

(billede fra harpersbazaar.com – se resten af billederne fra edi’en her)

3 kommentarer

 • Rigtig god fornøjelse og hvor er det et fedt billede, som du har fundet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe – ja, man har et standpunkt, til man tager et nyt . Lyder da ellers hyggeligt med pumpkin pie og udhulede græskar. (Jeg og Ham Den Dejlige har i øvrigt også årsdag på Valentines dag. Det er da lidt pudsigt. Ikke mindst fordi jeg (også) er kæmpe amerikansk mærkedags-skeptiker :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Marlene: Tak! Det var også rigtigt hyggeligt med Bloody Marys, pumpkin pie (som jeg dog ikke var helt tosset med) og udhulede græskar.
  @iBaby: Haha! Hvor pudsigt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laber halskæde fra By Malene Birger