Busy weekend

Hårdknude

128
Jeg stikker lige hovedet ind for at sige hej 🙂 Jeg må erkende, at bloggen lige nu nok ikke har højeste prioritet, når jeg skal udnytte døgnets 24 timer. Bachelor-skrivning tager meget af min tid, og så må jeg erkende, at energiniveauet ikke er på toppen i efterårets kulde og mørke, så resten af tiden har jeg mest lyst til at sove…

Bloggen går nok ikke helt i stand-by, men frekvensen af indlæg vil nok være meget svingende, men jeg håber da, at I bliver hængende, trods en smule stilhed her på bloggen fra tid til anden:)

Og så lige for at slutte indlægget af med en smule mere mode-relateret, så fortsætter jeg min brynje-besættelse ved at savle over dette armbånd og halskæde fra Burberry Prorsum. Jeg synes, det er et sjovt twist med knuderne, og som en cool detalje er der også flettet læder ind i brynjen!

(billeder fra brownsfashion.com og net-a-porter.com)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy weekend