Tid til lidt link love!

Magasin åbner webshop

117
I går faldt jeg over den spændende nyhed, at Magasin i næste uge åbner en webshop. I starten vil man kunne købe et stort udvalg af boligting og chokolade, men planen er, at webshoppen i det lange løb skal kunne byde på det udvalg, som de fysiske forretninger ligger inde med.

Nu er det mest Magasins kosmetik- og tøjafdeling, jeg befinder mig i, så jeg vil spændt vente på, at jeg kan klikke mig til lækre køb inden for mode og skønhed.

Gad vide, om magasin.dk kommer til at sælge fx MAC og Bobbi Brown online? Det ved jeg i hvert fald, at jeg savnede gevaldigt, dengang jeg ikke boede i nærheden af en Magasin!

(billede fra magasin.dk)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til lidt link love!