Nyt online modemagasin af Costume

Modemedmere.dk fylder 2 år!

127
Yay! I år er det præcis to år siden, at jeg startede denne modeblog! Og hvilke to år – fænomenet modeblogging har været under rivende udvikling, og jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer – og jeg håber, I vil joine mig 😀

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer derude, der læser med – hvad enten I lige har opdaget modemedmere.dk, eller om I har været med fra start! Jeg bliver altid utroligt glad, når jeg logger på og ser alle de skønne, konstruktive og sjove kommentarer I tager jer tid til at skrive – de betyder helt utroligt meget for mig og er en fantastisk inspiration og motivation – keep up the good work!

Sidste år havde jeg en fødselsdagskonkurrence, men bachelor tager al min tid, så det vil der desværre ikke være noget af i år.

I stedet vil jeg bede jer hjælpe mig med at sammensætte en slags “Mode Med Mere – Greatest Hits”: Smid en kommentar med et link til et indlæg fra bloggen (1286 indlæg er det blevet til på to år!), som på en eller anden måde har inspireret, oplyst, hjulpet, forbavset eller forarget jer.

Jeg glæder mig til at se, hvad I finder frem til i arkiverne 😀

14 kommentarer

 • Tillykke med ‘fødselsdagen’!

  🙂
  /Amalie♡
  cphthoughts.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tillykke, Maria!
  Som du måske husker, var jeg en af de første til at følge dig (og vist nok også vice versa?), og det er stadig en stor fornøjelse, når den gule baggrund pludselig dukker op på Bloglovin’. Jeg selv veksler mellem den ene dag at have lyst til at blogge og den anden at synes, at det er totalt uoverskueligt ved siden af studiet. Så tommel op til dig! Og fortsat rigtig meget held og lykke – du er super dygtig, til det du gør!
  Anne V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE med blog-fødselsdagen og skål på 2 år mere (mindst!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Stort tillykke med dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dit indlæg, som begyndte diskussionen om høje piger i høje hæle. Har inspireret mig, 1,81, til at gå lidt mere i dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til lykke med den 2-årige! Læste lige dine første indlæg. Meget sjovt at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  tillykke med de to år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆMPE tillykke Maria!

  Kram Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Maria,
  Tillykke!!!

  Jeg er nysgerrig over hvor mange besøgende du have for 2 år siden til nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guiden til ebay skal med! Fantastisk godt gennemarbejdet indlæg som oveni købet er en kæmpe hjælp hvis man ikke har prøvet ebay endnu! Så tak for det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tusind tak alle sammen 😀
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 2 år. Super fedt billede! – rigtig fed effekt gennem ruden og dit smil gør at man kun selv kan smile 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak – jeg er også selv rigtig glad for billedet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt online modemagasin af Costume