Vær aftenens best-dressed...

Nittede ballerinaer

21
Jeg faldt over et par nittede flats fra Topshop hos Acie. De minder en del om de nittede skønheder fra Jimmy Choo for H&M, som jeg har savlet over før.

Dem fra Topshop går til ca. 250 kr., mens de andre kommer til at koste ca. 450 kr. Catchet er så bare, at dem fra Topshop er i bomuld, mens jeg håber, at de dyrere fra H&M er i skind.

Så jeg tror, at jeg venter halvanden måned med at købe nittede ballerinaer…

(billeder fra rodeo.net/agnes-b og acie.dk)

9 kommentarer

 • Uhm de er begge super lækre. What to chooooose? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte præcist det samme, da jeg så de flats fra Topshop – og jeg venter også pænt, til H&M sender deres udgave på gaden.

  Det må da næsten være læder, når Mr. Choo står bag – det satser jeg på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H&M er versionen er vistnok i ponyskind, men jeg synes at have læst, at den er imiteret, hvilket ville være skuffende. På billederne synes jeg dog at Topshop versionen er pænest – der er flere nitter på, og de er jævnere fordelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Tine: Det er et svært dilemma, ja 🙂
  @Lisbeth: Jeg venter også pænt på Jimmy 😉
  @FrkBlaBla: Jeg håber, Jimmy er i ponyskind!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fede dem fra Jimmi Choo for H&M, og jeg har også blogget om dem.. Jeg håber nemlig også stærkt på de er i skind, hvilket det ligner.. Meen nogen gange kan den fake udgave se ret ægte ud. Så jeg venter også i spænding hehe.. Men de godt nok fede dem fra topshop også, måske jeg lige skulle tjekke dem ud som backup sko 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Ditte: God idé med en backup 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, læste lige på et forum, at alt hvad der er i læder er ægte læder, men pelsen og pony-skindet er faux hele vejen igennem. (Og de ligner altså rimelig meget ponyskind de der pumps, hvilket er ret ærgerligt, hvis det er fake.)

  Jeg forstår ikke, hvis det er en eller anden form for dyre-venlig tankegang, der har styret det valg – læder er jo ikke ligefrem noget man dyrker på en mark.. :p Så må man være konsekvent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne slet ikke finde de sko i topshop, øv.. De er måske solgt ud så? Hvilken topshop har du set dem i? For de ret fede, og det er ret biligt alligevel.. De har dem vidst på net shoppen, men jeg skal bare helst prøve dem først..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @FrkBlabla: Ej øv, havde håbet, at det var i ægte skind 🙁
  @Ditte: Jeg har set dem på nettet, men de er desværre udsolgt – jeg ved ikke, om de har dem i en fysisk Topshop-forretning.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær aftenens best-dressed...