Funny bunny

Søndagssang: Bon Iver – re:Stacks


Klik på billedet for at høre søndagssangen.

Jeg bliver udsat for grov afpresning! Det er meningen, at jeg skal arbejde på min synopsis til mit bachelor-projekt, men jeg kan ikke lade være med at overspringshandle – i mit hoved er der jo lang tid til deadline, som er på tirsdag…

Men hr. kæreste synes godt, jeg kunne tage mig lidt mere sammen, så hvis jeg ikke skriver på min synopsis UDEN overspringshandlinger, mens han laver frokostpizza, så bliver jeg tvangsindlagt til at se kedelige actionfilm som Transformers og GI Joe hele aftenen!

Så ingen Google-reader, Facebook eller blogging foreløbigt – øv!

Men mon ikke jeg kan snige mig til at lytte til Bon Iver, som jeg i sin tid fik anbefalet via en kommentar her på bloggen…

(billede fra iamnotacamera.blogspot.com)

3 kommentarer

 • Det er sådan en skøn sang! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey,

  Når jeg skal skrive noget, laver jeg altid en del arbejde oppe i hovedet først…. og når jeg så endelig sætter mig ned og skriver, går det som regel stærkt…. se vælg at se overspringshandlinger som en tænketank 🙂 (måske et godt argument til kæresten)

  anyways, cool blog du har, og super lækker baggrund 😉

  kh Nicolas
  http://www.walkingartwork.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Anne Sofie: Det er det nemlig!
  @Nicolas Alstrup: Det er PRÆCIS sådan, at jeg også har det! Men hr. kæreste arbejder helt forskelligt fra mig, så har er ret så uimodtagelig over for sådanne argumenter 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Funny bunny